ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 732 φορές

Εύκολο πέρασμα του Π.Α.Ο.Κ. από τη Βέροια!

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να περάσει ο Π.Α.Ο.Κ. από τη Βέροια, όπου με την βοήθεια των 3.500 και πλέον φιλάθλων του που κατέκλυσαν το γήπεδο επικράτησε με 3-0 της «Βασίλισσας»!

Οι «ασπρόμαυροι», με δύο γκολ στο πρώτο μέρος και ένα στο δεύτερο πέτυχαν την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ΒΕΡΟΙΑ που μόνο στην επανάληψη (ιδιαίτερα στο ξεκίνημα) φάνηκε απειλητική, απογοητεύοντας τον κόσμο της που την περίμενε περισσότερο ανταγωνιστική απέναντι στον «δικέφαλο».

Αγωνιστικά, ο Π.Α.Ο.Κ. στάθηκε τυχερός στο πρώτο μέρος, αφού από το πουθενά βρέθηκε να προηγείται στο σκορ με 2-0!

Το σκορ άνοιξε στο 18’ όταν μετά από πολλές κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Αθανασιάδη, που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1!

Στο 25’ ο Π.Α.Ο.Κ. διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο Πέλκας βρήκε όμορφα τον Μακ και αυτός με εξουδετερωμένους τους αμυντικούς της «Βασίλισσας» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2!

Στην επανάληψη οι δύο γρήγορες αλλαγές του Γεωργιάδη βελτίωσαν την εικόνα της ΒΕΡΟΙΑΣ, η οποία όμως στάθηκε τρομερά άτυχη στα πρώτα λεπτά όταν και πίεσε τους φιλοξενούμενους για να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ο Όλσεν είχε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις σε κεφαλιές του Κόλα, ο Ναζλίδης σημάδεψε το δοκάρι στο 49’ και κάπου εκεί μπήκε ταφόπλακα στις ελπίδες των γηπεδούχων!

Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν πλήρωσε το «νεκρό» του διάστημα και σα να μην έφτανε αυτό, στο 55’ ο Τζιόλης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-3 μετά από κόρνερ, καθαρίζοντας οριστικά το τρίποντο. Περισσότερους πανηγυρισμούς όμως ξεσήκωσε η αλλαγή του Μπερμπάτοφ, όταν στο 58’ αντικατέστησε τον Αθανασιάδη και γνώρισε πραγματική αποθέωση!

Οι Βεροιώτες προσπάθησαν μέχρι το τέλος για το γκολ της τιμής αλλά δεν τα κατάφεραν και το 0-3 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βοσκάκη.

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Νάστος, Εντζεγκέλε, Μαραγκός, Σιόντης (46' Ιμπραϊμ), Βεργώνης, Μαγιέφσκι (46' Κόλα), Ναζλίδης (69' Καϊκούτ), Γιουσούφ, Αμπτνούν.

Π.Α.Ο.Κ. (Τούντορ): Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Λέοβατς (46' Κωνσταντινίδης), Τζιόλης, Πέλκας, Κάτσε (73' Σάμπο), Μακ, Αθανασιάδης (57' Μπερμπάτοφ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14/09...