ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1232 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Πάλεψε αλλά έχασε από τον Π.Α.Ο.Κ. η Κ20

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ηττήθηκε στο γήπεδο Αγ. Γεωργιου από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με 2-3, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και κάτω από την... σκιά της απώλειας του νεαρού Στέλιου Μαρκούση.

Μάλιστα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι παίκτες των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου τερματοφύλακα της "Βασίλισσας", ενώ στην συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι φιλοξενούμενοι με το καλησπέρα πήραν κεφάλι στο σκορ αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Δεληγιαννίδης έγραψε το 0-1. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 16' ο "δικέφαλος" διπλασίασε τα τέρματά του με τέρμα που σημείωσε Συράκος.

Οι Βεροιώτες απάντησαν στο 23' όταν κέρδισαν πέναλτι και ο Δημήτρης Μελικιώτης το μετέτρεψε σε γκολ, μειώνοντας το σκορ 1-2.

Στην επανάληψη οι "κυανέρυθροι" έμειναν από νωρίς (58') με αριθμητικό μεονέκτημα λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου και έτσι οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ του Κτιστόπουλου στο 72ο λεπτό.

Στο 74' αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία μιας και ο Π.Α.Ο.Κ. έμεινε με 10 παίκτες, με τους Βεροιώτες να μειώνουν δύο λεπτά αργότερα με σούτ του Ξόμπλιου αλλά να μην καταφέρνουν να φτάσουν έστω στην ισοφάριση, με το 2-3 να παραμένει έως το τέλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14/09...