ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 442 φορές

Καϊκούτ: «Πανέτοιμος να αγωνιστώ απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ.»

Για το δύσκολο ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Π.Α.Ο.Κ. μίλησε ο Σάσα Καϊκούτ, ο οποίος τόνισε ότι είναι πανέτοιμος για να κάνει το ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βόσνιος επιθετικός της «Βασίλισσας»:

«Οι πρώτες εντυπώσεις μου από τη ΒΕΡΟΙΑ είναι πάρα πολύ καλές. Με δέχθηκαν όλοι, οι συμπαίκτες, το προπονητικό τιμ και όλο το επιτελείο με πολύ θετικό τρόπο και παρότι είμαι μόλις 15 ημέρες στην ομάδα, αισθάνομαι ότι βρίσκομαι έναν χρόνο σ’ αυτήν και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί: «Έχω κάνει προετοιμασία με την Κέρκυρα. Στην ουσία έμεινα εκτός προπονήσεων για 4-5 μόλις ημέρες λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού. Είναι πανέτοιμος να αγωνιστώ ακόμα και το Σάββατο απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. αλλά αυτό είναι θέμα του προπονητή. Εγώ περιμένω την ευκαιρία μου για να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το ματς απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ.: «Σαφώς σαν μεγάλη ομάδα που είναι ο Π.Α.Ο.Κ. έρχεται ως φαβορί στο παιχνίδι. Ωστόσο εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση και σ’ αυτό βοήθησε και η νίκη στην Κομοτηνή. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και θα δώσουμε το 100% για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για την παρουσία του Μπερμπάτοφ: «Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που ήρθε στην Ελλάδα ένας τέτοιος σπουδαίος ποδοσφαιριστής και θα αγωνιζόμαστε στα ίδια γήπεδα».