ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1634 φορές

Ποιοι πέντε «Βεροιώτες» καταλήγουν στον Άρη!

Η ανάμειξη του Θόδωρου Καρυπίδη με την ομάδα του Άρη φέρνει μοιραία και κάποιους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» να καταλήγουν στους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ήρθε λοιπόν σε συμφωνία με πέντε παίκτες που ανήκαν μέχρι πρότινος στο ρόστερ των «κυανέρυθρων», οι οποίοι θα φορούν τη φανέλα του Άρη στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται για τον 24χρονο μέσο Μπάμπη Παυλίδη, τον 26χρονο μέσο Ανδρέα Τάτο, τον 25χρονο αμυντικό Νίκο Τσουμάνη και τους Χάβι Τζινάρ και Ραούλ Μπράβο που το καλοκαίρι έλυσαν την συνεργασία τους με την «Βασίλισσα»!

Στα «κιτρινόμαυρα» θα ντυθεί και ο Σέρχιο Κόκε, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ από την συμπρωτεύουσα θα υπογράψει πρώτα στη ΒΕΡΟΙΑ και θα μείνει ελεύθερος προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Γ’ Εθνική!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η νέα Διοίκηση έχει έλθει σε προφορική συμφωνία τόσο με προπονητή όσο και με γενικό αρχηγό του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ενώ αύριο αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι όροι ώστε να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό, μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές Καλογέρης Αλέξανδρος, Γεωργιάδης Νίκος, Λιόνης Μιλτιάδης–Άγγελος και Σαμαράς Δημήτρης.

Ταυτόχρονα, οι ποδοσφαιριστές Raul Bravo, Xavier Ginard, Παυλίδης Χαράλαμπος, Τάτος Ανδρέας και Τσουμάνης Νίκος έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τη νέα Διοίκηση και θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΑΡΗ.