ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1063 φορές

Παυλίδης: «Συμφώνησα με τον Καρυπίδη για να αγωνιστώ στον Άρη»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μπάμπης Παύλιδης ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον έφερναν ένα βήμα από την ένταξη του στην ομάδα του Άρη. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής ΒΕΡΟΙΑΣ στο Metropolis 95,5 και στο «Τρίτο Ημίχρονο»:

«Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και ο πιο αποφασισμένος και πιο συγκεντρωμένος θα φύγει  νικητής από το παιχνίδι αυτό. Μπορούμε αν είμαστε δυνατοί και  συγκεντρωμένοι να πάρουμε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, δεν νομίζω να μας επηρεάσει η θερμή ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ με τον ενθουσιασμό που έχουν από τη μεταγραφή του Μπερμπάτοφ. Ο κύριος Γεωργιάδης λόγω και της εμπειρίας που έχει  με τον ΠΑΟΚ μας προετοιμάζει κατάλληλα για τον συγκεκριμένο αγώνα και θα μας έχει έτοιμους 100%» δήλωσε αρχικά ο Μπάμπης Παυλίδης για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Για τον υγιή ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και για την πληρότητα του ρόστερ: «Το ρόστερ είναι υπερπλήρεις, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι καλό για εμάς και μας κάνει πιο δυνατούς για τον υγιή ανταγωνισμό. Ελπίζω φέτος να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από πέρυσι και να μην κάνουμε τόση μεγάλη κοιλιά όσο την χρονιά που έφυγε.»

Για το αν έχει συμφωνήσει με τον Θοδωρή Καρυπίδη για να πάει στον Άρη: «Έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον κύριο Καρυπίδη, ωστόσο δεν έχει τελειώσει τίποτα επίσημα. Προς το παρών συνεχίζω στη ΒΕΡΟΙΑ και μέχρι αύριο πρέπει να τελειώσουν και τα τυπικά για να είμαι παίκτης του Άρη.»

Για τον πρόεδρο Θοδωρή Καρυπίδη: «Ο πρόεδρος έχει πολύ όρεξη με φιλοδοξίες και όνειρα και πιστεύω θα πετύχει πολύ και στην ομάδα του Άρη.»

Για συμφωνία του νέου έφορου του Άρη με τον συμπαίκτη του στη ΒΕΡΟΙΑ, Ανδρέα Τάτο: «Έχει μιλήσει ο κύριος Καρυπίδης με τον Ανδρέα, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς είπανε».