ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 839 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Διάθεση εισιτηρίων και ενημέρωση κατόχων διαρκείας για τον αγώνα με Π.Α.Ο.Κ.

Από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 12/9/2015, ώρα 18:15, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας) στις εξής τιμές:

·         ΘΥΡΕΣ 2,4: 15€

·         ΘΥΡΕΣ 1,5,6 (φιλοξενούμενοι): 10€ 

Παιδιά έως 12 χρονών εισέρχονται δωρεάν (χωρίς τη δέσμευση θέσης) με την επίδειξη πιστοποιητικού γεννήσεως ή αντίστοιχου επίσημου εγγράφου. Για τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει το 12 έτος εκδίδεται κανονικό εισιτήριο και είναι επίσης ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη εγγράφου ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας, πιστοποιητικό γέννησης, βεβαίωση ΑΜΚΑ κλπ.).

Η ΠΑΕ Βέροια ενημερώνει ότι βάσει του νέου αθλητικού νόμου ο οποίος είναι σε εφαρμογή από 01/09/2015 ισχύουν τα παρακάτω:

• Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους απαιτείται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε ταυτότητα αντιστοιχεί 1 εισιτήριο.

• Τα εισιτήρια (διαρκείας ή μη) είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ: 

     ·         Τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας

Παρασκευή 11/9/2015 από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Σάββατο 12/9/2015 από τις 10:00 το πρωί μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

      ·         Την ιστοσελίδα viva.gr - με ένα κλικ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για τη Θύρα 1, ειδικά στον αγώνα του Σαββάτου, θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 2 και θα λαμβάνουν τη θέση τους στο τμήμα 2Α.

Οι κάτοχοι των διαρκείας για τις Θύρες 2 και 4, καλούνται εκτάκτως την Παρασκευή 11/9/2015 στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια για να επιλέξουν τη θέση τους και να μπορέσουν να εισέλθουν κανονικά στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.