ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1214 φορές

Καρυπίδης: «Εγώ δεν θα φύγω σαν κλέφτης... »

Η ειλικρίνεια πολλές φορές στο ποδόσφαιρο (ειδικά το ελληνικό) έχει προκαλέσει εξελίξεις που δεν μπορεί να τις φανταστεί ακόμα και ο πιο προχωρημένος σεναριογράφος.

Το ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης για την αγορά του Αρη και κυρίως η ατάκα του πως «η ΒΕΡΟΙΑ έχει ταβάνι, ενώ ο Αρης όχι...» έκανε τους οπαδούς της «Βασίλισσας του βορρά» να αντιδράσουν και να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αναπολούν τον Γιώργο Αρβανιτίδη, δηλαδή του παράγοντα του οποίου η θητεία προκάλεσε μεγάλες περιπέτειες που παραλίγο να στοιχίσουν στον σύλλογο τον υποβιβασμό!

Το «Goal» επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο της μακεδονικής ΠΑΕ, ο οποίος δεν έκρυψε τα συναισθήματά του κάνοντας λόγο για αχαριστία από πλευράς των φίλων της «Βασίλισσας», περνώντας παράλληλα στην αντεπίθεση.

«Πήρα τη ΒΕΡΟΙΑ από τα σκ@τ@, προσπαθώ να την κάνω μια ανταγωνιστική ομάδα και αυτό είναι το ευχαριστώ. Επενδύουμε τα χρήματά μας, παίρνουμε παίκτες, φτιάχνουμε γήπεδα και τα ακούμε κι από πάνω. Ολα αυτά όμως είναι υποκινούμενα από κάποιους, τους οποίους τους ξέρουν όλοι. Δηλαδή δεν κατάλαβα; Θα μου απαγορεύσουν εμένα να κάνω μια επιχειρηματική κίνηση την οποία θεωρώ σωστή; Δηλαδή αν θα φύγω από τη ΒΕΡΟΙΑ πιστεύουν πως θα φύγω σαν κλέφτης;».

Ο 36χρονος επιχειρηματίας δεν δίστασε να πετάξει το μπαλάκι στον κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ και να απαντήσει και για την κριτική που δέχεται επειδή συναίνεσε στο αίτημα του ΠΑΟΚ και παραχώρησε στους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά πάνω από 3.500 εισιτήρια για τη μεθαυριανή αναμέτρηση. «Ναι, τα δώσαμε και θα δώσουμε και στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ. Ποιος θα το γεμίσει το γήπεδο; Οι Βεροιώτες; Είδαμε στην πρεμιέρα με τα Γιάννενα, 800 ήταν όλοι κι όλοι...».

Ο Καρυπίδης αποκάλυψε στο «Goal» πως η υπόθεση με το κινέζικο fund που έχει ενδιαφερθεί για να αγοράσει την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εξακολουθεί να υφίσταται και αυτήν τη στιγμή εξετάζονται παράμετροι από τις οποίες θα εξαρτηθεί η οριστική κατάληξη της υπόθεσης.

Πηγή: sentragoal.gr