ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1046 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Φιλική νίκη επί του Πανσερραϊκού

Φιλικό παιχνίδι, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, έδωσε η «Βασίλισσα» το απόγευμα του Σαββάτου (05/09) στο γήπεδο του Σιδηροκάστρου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, τον οποίο νίκησε με σκορ 2-1.

Οι Βεροιώτες, που αγωνίστηκαν χωρίς αρκετούς βασικούς, παρουσιάστηκαν ανώτεροι και πιο έτοιμοι από τον αντίπαλό τους και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, γύρισαν γρήγορα το παιχνίδι και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα.

Αγωνιστικά, οι Σερραίοι μπήκαν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό στο παιχνίδι και στο 18’ πήραν κεφάλι στο σκορ, με τέρμα που πέτυχε ο Αγγελούδης.

Ωστόσο η απάντηση των «κυανέρυθρων» ήταν άμεση, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Ντάρσι Νέτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια.

Μάλιστα, στο 32ο λεπτό η «Βασίλισσα» έκανε την ανατροπή του σκορ με τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση έγραψε το 1-2 για τους Βεροιώτες που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και το 1-2 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ανδρούτσος, Βιτλής, Βοσκόπουλος, Σίδκας, Στεργιανός, Μπαλού, Τσιμίκας, Αγγελούδης, Πόποβιτς, Ατματσίδης, Φουρτάδο.
Έπαιξαν και οι Μέλκας, Καψάλης, Κοσμίδης, Κουκόλης, Τσομαχασβίλι, Γρατζάκης, Προβατίδης, Ρούτσης.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Νάστος, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Σιόντης, Ιμπραϊμ, Νέτο, Γεωργιάδης, Τάτος, Κόλα.
Αγωνίστηκαν ακόμη οι Βασιλειάδης, Μαλόν, Παυλίδης, Καρακώστας, Παπαγεωργίου, Ξόμπλιος, Μαγιέφσκι, Βεργώνης, Μελικιώτης.


Πριν την έναρξη του φιλικού οι παίκτες των ομάδων άφησαν από ένα λουλούδι και κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 18χρονου αδικοχαμένου τερματοφύλακα της "Βασίλισσας", Αστέριου Μαρκούση.

(φωτογραφίες: panserraikara.gr)