ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 919 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με μαύρα περιβραχιόνια στο φιλικό των Σερρών

ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" Ο ΝΤΑΡΣΙ ΝΕΤΟ!

Με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας, η ΒΕΡΟΙΑ θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου (05/09) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Σιδηροκάστρου και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του, ενόψει του αγώνα του επόμενου Σαββάτου με τον Π.Α.Ο.Κ. για το πρωτάθλημα.

Ο νεαρός προπονητής δεν θα έχει στην διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό τους Μερεμπασβίλι και Γιουσούφ που αγωνίζονται με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους, τον αδειούχο Αμπντούν (επιστρέφει σήμερα βράδυ) και τους Καϊκούτ, Εντζεγκέλε, Μαραγκό, Ναζλίδη που αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα και προτιμήθηκε να προφυλαχθούν.

Αντίθετα, στα πλάνα του Γεωργιάδη θα συμπεριλαμβάνεται από εδώ και στο εξής ο βραζιλιάνος Ντάρσι Νέτο, ο οποίος παρέμεινε τελικά στην ομάδα καθώς άνοιξε θέση ξένου, μιας και ο Καϊκούτ θα αγωνίζεται πλέον ως κοινοτικός.

Να σημειωθεί ότι στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου οι «κυανέρυθροι» θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, αποτίοντας έτσι ελάχιστο φόρο τιμής στον 18χρονο τερματοφύλακα της ομάδας Στέλιο Μαρκούση, που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή…