ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 889 φορές

Σοκαρισμένοι άπαντες στη «Βασίλισσα του βορρά»!

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν οι άνθρωποι της «Βασίλισσας του βορρά» αυτό που συνέβη κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας.

Ο αδόκητος χαμός του νεαρού τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ Στέλιου Μαρκούση, που σωριάστηκε στο έδαφος λίγο μετά την έναρξη της προπόνησης από ανακοπή (αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή) έχει συγκλονίσει τους πάντες και κανένας δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πόσο άδικα έφυγε από την ζωή το 18χρονο παλικάρι!

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, όλοι οι συμπαίκτες του και οι άνθρωποι της ομάδας βίωσαν πρωτόγνωρες στιγμές κατά την χθεσινή ημέρα, ενώ αυτό που τόνιζαν είναι πως δεν είχε ιστορικό με κάποιο πρόβλημα στην καρδιά του και ότι είχε υποβληθεί σε όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας που δεν έδειξαν το παραμικρό!

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, έγινε μπροστά στα μάτια μας!», έλεγε σοκαρισμένος ένας από τους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» λίγη ώρα μετά το περιστατικό!

Δυστυχώς η μοίρα έπαιξε το δικό της παιχνίδι στον άτυχο Μαρκούση, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην πρώτη του προπόνηση με τη μεγάλη ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και μάλιστα μπροστά στα μάτια του πατέρα του, που ήταν παρών στο γήπεδο για να τον καμαρώσει!!

Να σημειωθεί ότι λόγω του τραγικού συμβάντος, αναστέλλονται όλες οι δραστηριότητες της ομάδας για την σημερινή ημέρα, ενώ η κηδεία του νεαρού ποδοσφαιριστή θα γίνει στις 6 το απόγευμα στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Συλλυπητήρια από τους συμπαίκτες του

Οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» μέσω facebook έδωσαν τα δικά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Ενδεικτικά κάποια από αυτά:

Εντζενγκέλε: «Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Στέλιου Μαρκούση ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε σήμερα. Είναι η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου και τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο λυπημένος νιώθω. Αναπαύσου εν ειρήνη νεαρέ άνδρα».

Λόπεζ: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού... Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς νιώθω. Είναι η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου... Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

Παυλίδης: «Τέτοια ηλικία, τέτοιο παιδί, τέτοια συμπεριφορά... Άδικο, πολύ άδικο... Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια...»

Γεωργιάδης: «Συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια του παιδιού... Η ζωή είναι πολύ άδικη! Ότι και να πεις είναι λίγο. Σε μια στιγμή στην προπόνηση σταμάτησε η καρδιά του».