ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 533 φορές

Τσουμάνης: «Όπλο του Πανθρακικού η έδρα του»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη «Βασίλισσα» μίλησε στους τοπικούς δημοσιογράφους ένας από τους νέους παίκτες της φετινής ΒΕΡΟΙΑΣ, ο αμυντικός Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα του, την οποία αντιμετωπίζουν οι «κυανέρυθροι» στο Σάββατο.

Αναλυτικά:

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την ομάδα: «Μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά. Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά και σίγουρα είμαστε μια καινούργια ομάδα. Πιστεύω πως στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα δέσουμε σαν σύνολο και θα παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα.  Οι πρεμιέρες όπως γνωρίζουμε πολύ καλά κρύβουν παγίδες. Με την σωστή δουλειά και τις οδηγίες του προπονητή νομίζω πως όλα θα πάνε καλά.

Προσωπικά έχω προσαρμοστεί στην ομάδα. Το κλίμα μεταξύ διοίκησης, προπονητών και παικτών είναι πολύ καλό και αυτό που μένει είναι όλα τα παιδιά να κάνουμε πράξη τους στόχους που έχει ο σύλλογος».

Για το αν η ομάδα έχει υψηλότερους στόχους από πέρσι: «Νομίζω πως ναι, με βάση αυτά που έχουν δείξει οι υπεύθυνοι της ομάδας. Βέβαια, ανάλογα με την δουλεία που γίνεται και τις συνθήκες που υπάρχουν θα θέσουμε και τους στόχους στην πορεία».

Για τον ερχόμενο αντίπαλο της «Βασίλισσας», στον οποίο αγωνιζόταν την περσινή σεζόν: «Ο Πανθρακικός και πέρσι είχε σαν όπλο την έδρα του, οπότε πιστεύω ότι εκεί θα δώσει βάρος και φέτος. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας».