ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 795 φορές

Με τους τρεις νεοαποκτηθέντες στην Κομοτηνή η ΒΕΡΟΙΑ!

Στην τελική ευθεία για το δύσκολο Σαββατιάτικο (29/08, 19:15) ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, βρίσκεται η «Βασίλισσα του βορρά».

Ένα παιχνίδι, για το οποίο ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Γιώργος Γεωργιάδης αντιμετωπίζει και πάλι ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα, μιας και θα απουσιάσουν οι τραυματίες Λόπεζ, Καλί, Μπαλάφας, Παυλίδης, ο τιμωρημένος Γιαννούλης και πιθανότατα οι ανέτοιμοι Κόλα και Γεωργιάδης.

Στον αντίποδα, ο νεαρός προπονητής θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Σάσα Καϊκούτ (αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του), Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ και Στέφανο Σιόντη.

Τα δελτία των τριών προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών, που μετέχουν κανονικά τις τελευταίες μέρες στην προπονήσεις της «Βασίλισσας», είναι πλέον έτοιμα και δεν αποκλείεται να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους με την κυανέρυθρη φανέλα απέναντι στον Πανθρακικό, σε περίπτωση φυσικά που κρίνει ο προπονητής τους ότι είναι ετοιμοπόλεμοι.

Το πρωί της Παρασκευής (28/08) θα γίνει η τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την πόλη της Κομοτηνής.