ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1124 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με νέα πρόσωπα η προπόνηση (φωτο)

Με δύο νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (26/08) στη "Βασίλισσα του βορρά". Το παρών έδωσαν ο νέος γενικός αρχηγός Γιώτης Τσαλουχίδης, ο οποίος γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο, αλλά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Στέφανος Σιόντης που προπονήθηκε κανονικά με τους νέους συμπαίκτες του.

Κατά τα λοιπά οι "κυανέρυθροι" δούλεψαν στον τομέα της ταχύτητας και ακολούθησε παιχνίδι τακτικής. Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, ο Παυλίδης συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, αλλά εντός της εβδομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί πλήρως με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Ναζλίδης ο οποίος ένιωθε μια ενόχληση στο δεξί γόνατο, έκανε μαγνητική χωρίς ευτυχώς να προκύψει κάτι το ανησυχητικό.

Μέρος της προπόνησης παρακολούθησε ο Ρότζερς Κόλα που σιγα σιγά επιστρέφει σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιαννούλης έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα λόγω ίωσης. Τέλος, τις επόμενες μέρες αναμένεται η επιστροφή των Καλί και Τζόναθαν που ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς.

Η προετοιμασία της "Βασίλισσας" για το δύσκολο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (29/08, 19:15) με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή θα μπει στην τελική της ευθεία από την Πέμπτη (27/08), με απογευματινή προπόνηση που θα διεξαχθεί και πάλι στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, ενώ την Παρασκευή (28/08) θα γίνει πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την πόλη της Θράκης.