ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 571 φορές

Ιμπραϊμ: «Θα είναι μια καλή χρονιά για τη ΒΕΡΟΙΑ»

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους της ΒΕΡΟΙΑΣ έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων», ο 24χρονος αμυντικός μέσος Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ, στα πλαίσια της Media Day που έχει καθιερώσει το γραφείο Τύπου της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σομαλός με Νορβηγική υπηκοότητα ποδοσφαιριστής, που για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει την φανέλα της «Βασίλισσας του βορρά:

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την ομάδα: «Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές η ΒΕΡΟΙΑ. Θέλουμε φυσικά χρόνο προσαρμογής αλλά πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά για την ομάδα».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί: «Ναι φυσικά και είμαι έτοιμος. Έχω κάνει λίγες προπονήσεις με την ομάδα αλλά όλοι με έχουν υποδεχθεί θερμά και γενικά οι συνθήκες είναι πολύ καλές, οπότε πιστεύω πως θα προσαρμοστώ εύκολα».

Για τους στόχους του: «Επειδή έχω να αγωνιστώ σε φουλ ρυθμούς εδώ και 1,5 χρόνο, αυτό που ήθελα ήταν να πάω σε μια ομάδα που και θα με βοηθήσει να ξαναβρώ τον εαυτό μου, και εγώ από την πλευρά μου να την βοηθήσω στο αγωνιστικό κομμάτι».