ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1146 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Υπογράφει και ο Στέφανος Σιόντης!

Η απόκτηση του Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ δεν ήταν και η τελευταία μεταγραφική κίνηση για τη «Βασίλισσα του βορρά».

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σωτήρη Μπαλάφα, ο οποίος θα επανέλθει από το νέο έτος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κυανέρυθρων», οι Βεροιώτες κινήθηκαν για να κλείσουν έναν ακόμη παίκτη για τη μεσαία γραμμή και κατέληξαν σε μια σίγουρη και δοκιμασμένη λύση.

Ο λόγος για τον 28χρονο Στέφανο Σιόντη, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και πιθανότατα την Τετάρτη (26/08) θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.

Έτσι, ο έμπειρος αμυντικός μέσος θα φορέσει και πάλι την φανέλα της «Βασίλισσας», στην οποία αγωνίστηκε και τη σεζόν 2013-2014. Επίσης, έχει παίξει σε Παναθηναϊκό, Εθνικό Αστέρα, Καβάλα, Παναιτωλικό, Δόξα Κατωκοπιάς και την περασμένη σεζόν στην Κέρκυρα.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Ασκήσεις ενδυνάμωσης είχε σήμερα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρώτο μισό της απογευματινής προπόνησης στο Ταγαροχώρι. Στη συνέχεια, οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι της Κυριακής, καθώς και όσοι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, γυμνάστηκαν με λιγότερη ένταση.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με μπάλα και παιχνίδι τακτικής. Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο νεοαποκτηθείς Ιμπραϊμ, ενώ και ο Κόλα ολοκληρώνει το ειδικό πρόγραμμα και εντάσσεται ξανά στις προπονήσεις.

Ο Γεωργιάδης μέρα με τη μέρα πατάει καλύτερα μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον τετρακέφαλο, όπως επίσης και ο Τζόναθαν που επανήλθε σήμερα με τρέξιμο. Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει και ο Σιρίλ Καλί καθώς η αποθεραπεία του ολοκληρώνεται και ο ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα. 

Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Παυλίδης που ταλαιπωρείται από οσφυοισχιαλγία, ενώ πρόβλημα με τις αμυγδαλές αντιμετωπίζει ο Γιαννούλης και δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους.