ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 571 φορές

Ναζλίδης: «Δε μας αρκεί η παραμονή»

Ακόμα καλύτερη θα παρουσιαστεί η ΒΕΡΟΙΑ, όπως δήλωσε στο gazzetta.gr ο σκόρερ και... λυτρωτής της «Βασίλισσας του Βορρά», Θωμάς Ναζλίδης, που τόνισε πως η ομάδα της Ημαθίας έχει ενισχυθεί αρκετά και φέτος δεν μπορεί να έχει ως στόχο μόνο την παραμονή.

Όσο για την δική του απόδοση, δεν έκρυψε πως νιώθει σε πολύ κατάσταση και πως προσωπικός του στόχος, είναι να δείξει στο γήπεδο τις πραγματικές του δυνατότητες. 

Έχεις μπει... φουριόζος στην σεζόν. Γκολ στο φιλικό με τον Π.Α.Ο.Κ., γκολ και στην πρεμιέρα.

«Ναι, η αλήθεια είναι πως φέτος νιώθω πολύ καλά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και όπως είναι λογικό, αυτό με βοηθάει πάρα πολύ. Έχω βρει τον εαυτό μου και θέλω να πετύχω στο γήπεδο όλα αυτά που πιστεύω πως μπορώ. Πρώτα από όλα, λοιπόν, πρέπει να έχουμε υγεία, αυτό είναι και το πιο σημαντικό, άλλωστε και είμαι σίγουρος πως όλα τα άλλα θα έρθουν και η συνέχεια θα είναι ανάλογη».

Σε έχει... πεισμώσει η δύσκολη σεζόν που είχες πέρσι;

«Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Είχα πολλές αναποδιές, δεν μου πήγαν καλά τα πράγματα, όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να κοιτάξω μπροστά και να πετύχω ότι δεν μου δόθηκε η ευκαιρία στην τελευταία σεζόν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, η οποία φέτος είναι πολύ ανεβασμένη και να δικαιώσω τις προσδοκίες, όχι μόνο των άλλων, αλλά και τις προσωπικές μου». 

Η ΒΕΡΟΙΑ, όπως είπες, δείχνει να έχει δυναμώσει με τις μεταγραφές που έκανε και πάει για κάτι καλύτερο, σωστά; 

«Ναι, θα ήταν λάθος να πούμε πως μετά από τις κινήσεις που έγιναν, στοχεύουμε στην σωτηρία. Θα αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Η ομάδα έχει βλέψεις, κάνουμε όνειρα για μία πολύ καλή πορεία, όμως αυτό πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Αυτός είναι ο καθρέφτης. Αν δεν αποδείξουμε τις δυνατότητές μας, το λόγια είναι περιττά». 

Πως έζησες το ματς της πρεμιέρας, είσαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας; 

«Πάντα τα πρώτα παιχνίδια είναι δύσκολα, όμως εμείς είχαμε σαν στόχο την νίκη. Νομίζω πως στο πρώτο μέρος καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και ήμασταν καλύτεροι. Το γκολ που δεχτήκαμε, όμως, μας επηρέασε και χάσαμε τα πατήματά μας. Τουλάχιστον καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό και αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το γκολ ήρθε στις καθυστερείς και έτσι είναι πιο... γλυκό και δίνει ψυχολογία, τόσο σε εμένα που το πέτυχα, όσο και στην υπόλοιπη ομάδα». 

Έπαιξε ρόλο η χημεία, με τον ΠΑΣ να μην έχει μεταγραφές στην αρχική του σύνθεση, σε αντίθεση με την ΒΕΡΟΙΑ που πολλοί παίκτες ήταν φετινά αποκτήματα; 

«Σίγουρα, αυτό παίζει τον ρόλο του στις πρώτες αγωνιστικές. Τα Γιάννινα είναι μία καλή ομάδα, δεμένη, ενώ εμείς έχουμε ανάγκη από λίγο χρόνο. Κατά την γνώμη μου υπάρχει ποιότητα στην ΒΕΡΟΙΑ, αλλά πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Όταν γίνει αυτό, θα δείξουμε πολλά και πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλύτεροι». 

Πέρα από την ΒΕΡΟΙΑ, υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν ενισχυθεί, ενώ υπάρχει η επιστροφή της Α.Ε.Κ. και του Ηρακλή, που αλλάζουν τα δεδομένα στο πρωτάθλημα. 

«Ναι, ισχύει, το επίπεδο φέτος έχει ανέβει. Αυτό πιστεύω είναι κάτι πολύ θετικό και θα πρέπει όλοι μας να το ελπίζουμε, να φανεί και στην πράξη. Είναι σημαντικό για την χώρα μας να βελτιωθεί το πρωτάθλημά μας και να υπάρχει ανταγωνισμός. Θα είναι ευχής έργο να δούμε μία σημαντική βελτίωση, όχι μόνο φέτος, αλλά χρόνο με τον χρόνο, να είναι όλο και καλύτερο».