ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 583 φορές

Νάστος: «Θα αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα»

Μετά το τέλος του αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο αμυντικός της «Βασίλισσας» Βαγγέλης Νάστος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή χρονιά. Απ’ ότι φαίνεται θα είναι δύσκολη η χρονιά. Θέλουμε δουλειά και πιστεύω ότι στο γήπεδο θα αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ σε κρίσιμο σημείο και αυτό μας έριξε την ψυχολογία και την συγκέντρωση. Αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου τα Γιάννενα μπήκαν καλύτερα από εμάς και έχασαν κάποιες ευκαιρίες, ενώ εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί.

Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να πετύχουμε γκολ στο τέλος και να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που μας στήριξαν μέχρι το φινάλε και να είναι σίγουροι ότι η ομάδα δεν θα τα παρατάει και θα παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή και πειθαρχημένη ομάδα. Εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα και θέλουμε χρόνο για να δέσουμε».