ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1489 φορές

Πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε η «Βασίλισσα»! (video)

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η απόκτηση του Καϊκούτ δεν ήταν και η τελευταία μεταγραφική «βόμβα» της ΒΕΡΟΙΑΣ για την τρέχουσα περίοδο, καθώς οι «κυανέρυθροι» βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα με τον 24χρονο αμυντικό μέσο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Σομαλός με νορβηγική υπηκοότητα διεθνής ποδοσφαιριστής, που ανήκε για 7 χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι ενώ έχει περάσει και από Στρόμσγκοντσετ, Ναϊμέγκεν, Σκάνθορπ, θα βρεθεί σήμερα στην πόλη της Ημαθίας για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην συνέχεια θα υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο.

Είναι γεννημένος στις 01/05/1991 και το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014 έπαιξε δανεικός στον Εργοτέλη, ενώ στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε μόνο στο κύπελλο με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Η «Βασίλισσα του βορρά» εκτός από τον Ιμπραΐμ θα προχωρήσει -εκτός απροόπτου- και στην απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μάλιστα έχουν φορέσει και παλιότερα την φανέλα της ομάδας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 24/08…