ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 976 φορές

Λαβωμένη ρίχνεται στη μάχη της Σούπερ Λιγκ η ΒΕΡΟΙΑ!

Λαβωμένη αλλά αποφασισμένη να ξεκινήσει με νίκη τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις ρίχνεται στη μάχη του νέου πρωταθλήματος η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία υποδέχεται την Κυριακή (23/08, 19:15) στο Δημοτικό στάδιο της πόλης τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «κυανέρυθροι», που αναμένεται να έχουν την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους, θα αγωνιστούν στο ματς της πρεμιέρας με σημαντικές απουσίες, αφού ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Τζόναθαν Λόπεζ, Καλί, Μπαλάφα, Παυλίδη, Γεωργιάδη, Κόλα και τον τιμωρημένο Γιαννούλη!

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου (22/08) ο νεαρός τεχνικός ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή, από την οποία θα αποκλείσει δύο πριν την έναρξη του αγώνα.

Αυτοί είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Μαλόν, Νάστος, Όστοϊτς, Μαραγκός, Εντζεγκέλε, Τσουμάνης, Μπατιόν, Βεργώνης, Καρακώστας, Αμπντούν, Μαγιέφσκι, Μερεμπεσβίλι, Τάτος, Ναζλίδης, Γιουσούφ, Άρτσε, Μελικιώτης, Μάνος.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ έγινε γνωστό ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας σε τιμή 10 ευρώ για τη Θύρα 1 (και 6) και 15 ευρώ για τις Θύρες 2 & 4. Παρά την υπουργική απόφαση για προσωρινή αναστολή υποχρεωτικής εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ενημερώνει ότι θα λειτουργήσει πιλοτικά το νέο σύστημα για την καλύτερη προσαρμογή των φιλάθλων.