ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1059 φορές

Καλή σου αρχή «Βασίλισσα»!!

Περιμένοντας τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της, η «Βασίλισσα του βορρά» ρίχνεται την Κυριακή (23/08) στη «μάχη» της SuperLeague, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «κυανέρυθροι», που έκαναν την υπέρβαση στο μπάτζετ πραγματοποιώντας πολλές και σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, δείχνουν έτοιμοι για μεγάλα πράγματα την φετινή σεζόν θέτοντας υψηλούς στόχους που φτάνουν -γιατί όχι- μέχρι και την είσοδο στα πλέι οφ!

Τα πρώτα δείγματα γραφής φάνηκαν άλλωστε από τα φιλικά παιχνίδια, όπου η ομάδα έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, με αποκορύφωμα τη νίκη επί του «ευρωπαίου» Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος λίγες μέρες αργότερα φιλοδώρησε με πέντε τέρματα την Μπρόντμπι!

Ποδοσφαιριστές όπως ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο Ράντι Μαγιέφσκι, ο Μοχάμεντ Γιουσούφ, ο Γουίλιαμ Εντζεγκέλε, ο Σάσα Καϊκούτ, ο Βαγγέλης Νάστος, o Γκιόργκι Μερεμπασβίλι και οι υπόλοιποι παίκτες, παλιοί και νέοι, που απαρτίζουν το «κυανέρυθρου» ρόστερ, υπόσχονται φέτος πολλές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο της «Βασίλισσας» και τον θέλουν δίπλα τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο ματς!

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, με εντατικούς ρυθμούς οργανώνονται και οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να συμπαρασταθούν ακόμα πιο δυναμικά στην αγαπημένη τους ΒΕΡΟΙΑ ώστε να τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.

Ο κόσμος της «Βασίλισσας» θέλει να δει επιτέλους της ομάδα του να διεκδικεί έναν μεγαλύτερο στόχο από την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και φέτος υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να γίνει πράξη κάτι τέτοιο! Αυτό που μένει είναι να το δείξει και στο γήπεδο...

Καλή σου αρχή «Βασίλισσα»!!