ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1789 φορές

Ο Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ «Queen’s Boyz» επιστρέφει δυναμικά!

Στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας θα βρίσκονται και φέτος οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας του βορρά», οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν ξεσηκωθεί ακόμα περισσότερο με αφορμή τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποίησαν οι «κυανέρυθροι»!

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έγιναν επαφές μελών του Σ.Φ. «Queen’s Boyz» με ανθρώπους της ομάδας, όπου συζητήθηκαν λειτουργικά θέματα αλλά και τρόποι να βοηθηθούν οι φίλαθλοι (φθηνότερα εισιτήρια κλπ). Η πλευρά της ΠΑΕ ήταν θετική σε όσα ζήτησαν οι φίλαθλοι και υποσχέθηκε να τους βοηθήσει ώστε να οργανωθούν ακόμα καλύτερα.

Παράλληλα, ο σύνδεσμος έχει ήδη νοικιάσει τα νέα του γραφεία (φωτο δεξιά) που βρίσκονται επί της οδού Εδέσσης στο κέντρο της Βέροιας, τα οποία πολύ σύντομα είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τους φίλους της ιστορικής ομάδας. Να σημειωθεί επίσης ότι για τα μέλη των «Queen’s Boyz» θα υπάρχουν εκπτώσεις στα εισιτήρια των αγώνων και στις κάρτες διαρκείας!

Στόχος του συνδέσμου είναι να συσπειρώσει όλο τον φίλαθλο κόσμο της «Βασίλισσας» και να δίνουν βροντερό παρών σε όλα τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής (23/08, 19:15) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.