ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1549 φορές

Κλείνει και τον Σάσα Καϊκουτ η ΒΕΡΟΙΑ!!

Πολύ κοντά σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι η "Βασίλισσα του βορρά", η οποία τα βρήκε σε όλα με τον μέχρι πρότινος επιθετικό της Κέρκυρας, Σάσα Καϊκουτ! 

Ο 31χρονος Βόσνιος ποδοσφαιριστής μάλιστα συμμετείχε το απόγευμα της Τετάρτης (19/08) στην προπόνηση της ομάδας, ωστόσο υπάρχει ακόμη μια μικρή εκκρεμότητα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του από τους κυανερυθρους, η οποία αναμένεται να ξεπεραστεί άμεσα και ο ικανότατος σέντερ-φορ να φορέσει την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Κατά τα λοιπά, η προετοιμασία της "Βασίλισσας" συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση για την επερχόμενη έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague. Σήμερα πραγματοποιήθηκε απογευματινή προπόνηση στο Ταγαροχώρι με έμφαση στην τακτική προσαρμοσμένη στα δεδομένα του κυριακάτικου αγώνα με τα Γιάννενα. 

Στο ιατρικό δελτίο εκτός από τον Κόλα και τον Παυλίδη, προστέθηκε και ο Γεωργιάδης ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Για αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση, ενώ θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός.