ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1386 φορές

Ενθουσιασμός... διαρκείας στη «Βασίλισσα»!

Εντυπωσιακά έκλεισε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν η «Βασίλισσα του βορρά», κερδίζοντας στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με 2-1 τον δυνατό Π.Α.Ο.Κ. εντός έδρας!

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη έδειξε και σε αυτό το ματς, όπως και στα προηγούμενα φιλικά, ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, που σε συνδυασμό με την προσθήκη σπουδαίων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της, έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των «κυανέρυθρων» φιλάθλων.

Αυτό το συμπέρασμα τουλάχιστον προκύπτει από το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος τις πρώτες αυτές ημέρες διάθεσης των καρτών διαρκείας, μιας και τα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατακλύζονται από τηλεφωνήματα φίλων της ομάδας που ζητούν να μάθουν λεπτομέρειες για την αγορά ενός εισιτηρίου.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε φυσικά και η μείωση των τιμών (έως και 40%) σε σχέση με την περσινή σεζόν, κάτι που σίγουρα χαροποίησε τους φίλους της «Βασίλισσας», οι οποίοι περίμεναν μια τέτοια κίνηση προκειμένου να μπορέσουν, λόγω και των οικονομικών συγκυριών, να εξασφαλίσουν μια θέση στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας για τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας.

Ένας ακόμη λόγος που ο κόσμος δίνει προτεραιότητα στην αγορά κάρτας διαρκείας είναι ότι λόγω της υποχρεωτικής εφαρμογής ηλεκτρονικού συστήματος, η έκδοση μεμονωμένου εισιτηρίου θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, τα στοιχεία της οποίας καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα και το εισιτήριο του κατόχου θα τυπώνεται επί τόπου. Οπότε θα πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία που είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει καθυστέρηση στην είσοδο των φιλάθλων εντός του γηπέδου.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας Θόδωρος Καρυπίδης σκόρπισε φέτος πολλά χρήματα προκειμένου να φέρει στην ομάδα μεγάλα ονόματα και σπουδαίους παίκτες, θέτοντας από το ξεκίνημα υψηλούς στόχους και θέλοντας να δει τη «Βασίλισσα» για πρώτη φορά στην ιστορία της να αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά σαλόνια!

Είναι σαφές ότι και οι φίλαθλοι θέλουν να δουν κάποια στιγμή την αγαπημένη τους ομάδα να διεκδικεί έναν μεγαλύτερο στόχο από την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία και φέτος υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να τα καταφέρει.

Αρκεί όλοι, διοίκηση, προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές και κόσμος να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά!