ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 622 φορές

Με τέσσερις νέους στη Βέροια ο Π.Α.Ο.Κ.

Στην τελική ευθεία για τον πρώτο αγώνα με την Μπρόντμπι, αλλά και για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ ο Π.Α.Ο.Κ. θα δοκιμαστεί σήμερα (14/08, 20:00) στη Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα, σε φιλική αναμέτρηση.

Ως αντίπαλοι του Δικεφάλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα τεθούν ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ και πρώην προπονητής του Π.Α.Ο.Κ., Γιώργος Γεωργιάδης, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής των "κυανέρυθρων", Ζήσης Βρύζας.

Ο Ιγκόρ Τούντορ θα έχει, λοιπόν, την ευκαιρία σήμερα να δει αγωνιζόμενους τέσσερις από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, τους Μαλεζά, Ζαϊρο, Ροντρίγκες και Λέοβατς. Στόχος, εξάλλου, του Κροάτη προπονητή είναι να τους μπολιάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο υπόλοιπο σύνολο, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα. Οι Ροντρίγκες και Μαλεζάς, θυμίζουμε, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την Μπρόντμπι, σε αντίθεση με τους Ζαϊρο και Λέοβατς.

Ο τεχνικός του Π.Α.Ο.Κ. αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές δοκιμές κατά την διάρκεια του σημερινού αγώνα, προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα, τόσο για την αγωνιστική κατάσταση των "νέων", όσο και για την θέση και την πλευρά (δεξιά ή αριστερά) που ταιριάζει περισσότερο στους Ζαϊρο και Ροντρίγκες, αφού ο Λέοβατς θεωρείται δεδομένο ότι θα ενισχύσει όλη την αριστερή πτέρυγα και ο Μαλεζάς το κέντρο της άμυνας.

Ο Τούντορ, βέβαια, δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές, τους Αθανασιάδη, Κίτσιου, Πόζογλου και Χαρίση, οι οποίοι χθες συνέχισαν την αποθεραπεία τους, ενώ θα απουσιάσει και ο Σλοβάκος μέσος, Ερίκ Σάμπο, που χθες, μεταξύ άλλων, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με θεραπεία στο γυμναστήριο. Το σημερινό θα είναι και το τελευταίο τεστ πριν τον πρώτο αγώνα με την Μπρόντμπι στις 20 Αυγούστου.

Πηγή: metrosport.gr