ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 734 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: «Κρας τεστ» με Π.Α.Ο.Κ. ενόψει πρωταθλήματος!

Το τελευταίο και πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας της δίνει το απόγευμα της Παρασκευής (14/08, 20:00) η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία υποδέχεται τον Π.Α.Ο.Κ. στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

Μια αναμέτρηση που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε των «κυανέρυθρων» ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και του εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (23/08, 19:15).

Οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης (φωτο), με τον Γιώργο Γεωργιάδη να δοκιμάζει το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στο φιλικό με τον «δικέφαλο».

Έτσι, εκτός απροόπτου θα αγωνιστούν ο Καντιμοίρης κάτω από τα δοκάρια, οι Μαλόν και Γιαννούλης στα άκρα της άμυνας και οι Μαραγκός, Εντζεγκέλε στα στόπερ. Στο κέντρο θα παίξει το έμπειρο δίδυμο Μπαλάφα – Βεργώνη, με τον Αμπντούν στην αριστερή πτέρυγα και τον Γιουσούφ στην δεξιά. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί πιθανότατα ο νεοαποκτηθέντας Μαγιέφσκι και στην κορυφή της επίθεσης ο Θωμάς Ναζλίδης.

Εκτός αποστολής θα μείνουν οι τραυματίες Τζόναθαν Λόπεζ, Ρότζερς Κόλα και ο Σιρίλ Καλί που ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης.

Το ματς με τον Π.Α.Ο.Κ. αναμένεται να το παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων (γενική είσοδος 10 ευρώ), ενώ θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από το Novasports2.