ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1112 φορές

Με επιθετικό ολοκληρώνει (;) τις μεταγραφές η ΒΕΡΟΙΑ

Η «Βασίλισσα του βορρά» αναμένεται να ολοκληρώσει τον εντυπωσιακό φετινό μεταγραφικό χορό της με μία ή το πολύ δύο ακόμα κινήσεις.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονταν σε αναζήτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ωστόσο η πολύ καλή απόδοση που είχε ο νεαρός Γιαννούλης στο φιλικό με την Κέρκυρα συν το ότι υπάρχει στην ίδια θέση και ο Τσουμάνης, ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε περίπτωση ανάγκης και ο Νέτο, έκαναν τους ανθρώπους της ΒΕΡΟΙΑΣ να στρέψουν προς άλλη κατεύθυνση το μεταγραφικό τους βλέμμα.

Έτσι, αυτή τη στιγμή φαίνεται να δίνουν προτεραιότητα στην απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Ρότζερς Κόλα και Θωμά Ναζλίδη, χωρίς πάντως να βιάζονται ιδιαίτερα για το κλείσιμο της μεταγραφής αυτής.

Παράλληλα, αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής έως το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Στον αντίποδα, να σημειωθεί ότι μετά την απώλεια του Κλέιτον που προτίμησε την Β’ κατηγορία της Τουρκίας για να συνεχίσει την καριέρα του, ένας ακόμη παίκτης με τον οποίο οι Βεροιώτες είχαν συμφωνήσει προφορικά δεν θα φορέσει την κυανέρυθρη φανέλα.

Ο λόγος για τον Εμάνουελ Κονέ, ο οποίος είχε δώσει εδώ και αρκετό καιρό τα χέρια με τους ανθρώπους της διοίκησης, ωστόσο την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ζήτησε περισσότερα χρήματα ως προκαταβολή, φοβούμενος τις οικονομικές εξελίξεις που υπήρχαν στην χώρα μας. Οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» εξέλαβαν την ξαφνική αυτή απαίτηση του Ιβοριανού ποδοσφαιριστή ως αθέτηση της συμφωνίας που είχαν κάνει μαζί του και τον ενημέρωσαν ότι δεν ενδιαφέρονται πλέον για την απόκτησή του.