ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1613 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ανοικτό «παραθυράκι» για μεταγραφή!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ"...

Μια πραγματική... οδύσσεια βίωσε τους τελευταίους δύο μήνες η «Βασίλισσα του Βορρά», λόγω των γνωστών πλέον σε όλους δικαστικών περιπετειών της, που είχαν σαν αποτέλεσμα να «παγώσει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κάτι που οδήγησε παράλληλα στο να χαθούν ικανότατοι ποδοσφαιριστές, με τους οποίους οι άνθρωποι της Βεροιώτικης ΠΑΕ είχαν έρθει σε συμφωνία από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου, όπως για παράδειγμα ο Φερνάντο Ουσέρο που κατέληξε τελικά στον Ατρόμητο!

Ωστόσο, ο καιρός κύλισε και οι εκκρεμότητες λύθηκαν, με τους «κυανέρυθρους» να βγαίνουν πανηγυρικά δικαιωμένοι! Αυτό ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσει η μεταγραφική αντεπίθεση της ιστορικής ομάδας!

Ο πρόεδρος Θόδωρος Καρυπίδης και τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας, σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη, «έτρεξαν» άμεσα τον μεταγραφικό σχεδιασμό αποκτώντας μέχρι σήμερα ούτε έναν, ούτε δύο αλλά 12 ολόκληρους ποδοσφαιριστές, ικανότατους και με εξαιρετικά βιογραφικά, δημιουργώντας παράλληλα κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας στις τάξεις των φιλάθλων ότι η ομάδα μπορεί φέτος να πετύχει κάτι πολύ καλό!

Ξένοι ποδοσφαιριστές, στην πλειοψηφία τους γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, που έχουν αποδείξει τις ικανότητές τους εντός των αγωνιστικών γραμμών, αλλά και Έλληνες με ταλέντο και εμπειρία προστέθηκαν στο έμψυχο δυναμικό, οι οποίοι σε συνδυασμό με το υπάρχον υλικό είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα!

Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν σταματούν εδώ, καθώς αφήνουν ένα μικρό «παραθυράκι» για την απόκτηση 1-2 ακόμη ποδοσφαιριστών. Ο ένας πιθανότατα προορίζεται για την αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής, όπου υπάρχει ένα αριθμητικό κενό όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω γράφημα, ενώ ο άλλος (αν υπάρξει) δεν αποκλείεται να αγωνίζεται στην γραμμή κρούσης.

Όπως και να έχει, τη στιγμή αυτή η «Βασίλισσα» διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ, ικανό να φτάσει την ομάδα σε μια θέση στα υψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα!

Απομένουν πλέον δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας (και τα δύο εντός έδρας) με Κέρκυρα και Π.Α.Ο.Κ. ώστε η αναμονή των φιλάθλων να φτάσει στο τέλος και η ομάδα να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην πρώτη μάχη για διάκριση της νέας σεζόν!

ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ