ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2017 φορές

Στα «κυανέρυθρα» ο παιχταράς Ράντι Μαγιέφσκι!! (video)

Συνεχίζει τις μεταγραφικές «βόμβες» η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία μετά τους Αμπντούν και Νάστο ανακοίνωσε και την απόκτηση του 28χρονου Πολωνού μεσοεπιθετικού, Ράντοσλαβ (Ράντι) Μαγιέφσκι, για τον οποίο πρώτοι ενημερωθήκατε από το kerkidasport.gr πριν από λίγες ημέρες!

Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής, που έμεινε ελεύθερος την προηγούμενη εβδομάδα (μαζί με τον Αμπντούν) από την Νότιγχαμ Φόρεστ, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στην πόλη της Βέροιας και αφού παρακολούθησε από τις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου την προπόνηση της νέας του ομάδας, μετέβη στην συνέχεια στα γραφεία της ΠΑΕ όπου έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της διοίκησης, υπογράφοντας το νέο του διετές συμβόλαιο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή Radoslaw Majewski για 2 χρόνια. Ο Radoslaw Majewski βρέθηκε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της Π.Α.Ε. και υπέγραψε το συμβόλαιό του, παρουσία του Προέδρου της Π.Α.Ε. κ. Θεόδωρου Καρυπίδη και του Τεχνικού Διευθυντή κ. Ζήση Βρύζα. O Radoslaw Majewski, ο οποίος άνηκε Nottingham Forest τα τελευταία έξι χρόνια, αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο ως δανεικός στην Huddersfield, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Polonia Warsaw και Grodzisk.

Who is who

Ο Μαγιέφσκι ξεκίνησε την καριέρα του στην Αγγλία ως «ο μικρός μάγος» και μάλιστα κέρδισε μια θέση στην Εθνική ομάδα Πολωνίας. Στη Νότιγχαμ Φόρεστ αγωνίστηκε τα τελευταία έξι χρόνια έχοντας συνολικά 162 συμμετοχές και 19 τέρματα, ενώ πριν την μεταγραφή του στον αγγλικό σύλλογο φόρεσε μεταξύ άλλων την φανέλα της Πολόνια Βαρσοβίας.

Παίζει στις θέσεις 8-10 αλλά μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και ως 6αρι, ενώ είναι εξαιρετικός σουτέρ και πασέρ όπως μπορείτε να διακρίνετε και στα παρακάτω βίντεο.