ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1392 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Εν αναμονή των διαρκείας…

Οι σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποίησε φέτος η «Βασίλισσα του βορρά» σε συνδυασμό με το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια, έχουν «ζεστάνει» για τα καλά τους φιλάθλους της ομάδας!

Αυτό φάνηκε και από την προσέλευση του κόσμου στο ματς της περασμένης Τετάρτης με την Ξάνθη, όπου οι φίλοι των «κυανέρυθρων» ξεπερνούσαν τους χίλιους! Ένας αριθμός που σίγουρα είναι ικανοποιητικός, αν υπολογίσουμε την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε εκείνη την ώρα αλλά και το ότι αυτή την εποχή λείπει αρκετός κόσμος για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι φίλαθλοι που ενδιαφέρονται και ρωτούν καθημερινά για το πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν, θέλοντας να εξασφαλίσουν μια θέση στους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, η οποία φέτος δείχνει ότι πάει για μεγάλα πράγματα!

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, αυτή την περίοδο σχεδιάζεται η καμπάνια των εισιτηρίων και όπως όλα δείχνουν μετά τον Δεκαπενταύγουστο οι κάρτες θα τεθούν στην διάθεση των φιλάθλων, ενώ οι τιμές τους πιθανότατα θα κυμαίνονται σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρσι!

Ένας ακόμη λόγος για να πάρει ο κόσμος φέτος το εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ είναι και το ότι θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο και θα χρειάζεται μια σχετική διαδικασία (επίδειξη ταυτότητας κλπ) κάθε φορά στα εκδοτήρια ώστε να βγάλει ο κάθε φίλαθλος μεμονωμένα εισιτήρια για τους αγώνες.