ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1260 φορές

Άρεσε η "Βασίλισσα" στο 0-0 με την Skoda Ξάνθη!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ΒΕΡΟΙΑ μπροστά στο κόσμο της απέναντι στην Skoda Ξάνθη, το απόγευμα της Τετάρτης (05/08) στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, το οποίο όμως οι παίκτες της δεν κατάφεραν να πετύχουν.

Σε γενικές γραμμές άρεσε η πρώτη εικόνα της «Βασίλισσας» στους 1.000 και πλέον φιλάθλους της που βρέθηκαν στις κερκίδες, οι οποίοι συχνά πυκνά χειροκροτούσαν τις προσπάθειες των «κυανέρυθρων».

Στο πρώτο μέρος η «Βασίλισσα» είχε το πάνω χέρι στο ματς. Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο οι Βεροιώτες ανέβασαν στροφές και στο 16' είχαν την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς. Μετά από εξαιρετική ενέργεια ο Μερεμπασβίλι έβγαλε την σέντρα από αριστερά για τον Γιουσούφ, ο οποίος με κεφαλιά "ψαράκι" έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ!

Στο 19' οι φιλοξενούμενοι απάντησαν έχοντας την πρώτη και τελευταία καλή στιγμή τους στο ματς. Ο Μπαξεβανίδης έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Καντιμοίρης έδιωξε προσωρινά, με τη μπάλα να καταλήγει στον Βασιλακάκη που έπιασε χλιαρή κεφαλιά στα χέρια του γκολκίπερ της "Βασίλισσας".

Από εκεί και πέρα το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι έφτασαν 3-4 φορές πολύ κοντά στο γκολ.

Στο 22' ο Κόλα έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο και έβγαλε ωραία μπροστινή μπαλιά για τον Ναζλίδης, ο οποίος μόνος απέναντι από τον Τζεναμο πλάσαρε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας της Ξάνθης!

Στο 30' ο Μαλόν σέντραρε από δεξιά, ο Κόλα έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Ξάνθης και στην συνέχεια να σκάσει επάνω στην γραμμή του τέρματος, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Γιουσουφ πάσαρε στον Κόλα ο οποίος από πλεονεκτική θέση σούταρε μόλις άουτ!

Στο 41' νέα ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ όταν ο Γιουσούφ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ναζλίδης έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τσουμάνης από δεξιά εκτέλεσε κόρνερ, ο Ναζλίδης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια!

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως, λόγω της ζέστης αλλά και των πολλών αλλαγών, με τους «κυανέρυθρους» να συνεχίζουν να ελέγχουν το ματς και να φτάνουν 2-3 φορές κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, κυρίως στο τελευταίο τέταρτο του ματς.

Στο ξεκίνημα οι δύο ομάδες είχαν από ένα ακυρωθέν γκολ. Πρώτα οι γηπεδούχοι με τον Ναζλίδη στο 47' και στη συνέχεια η Skoda με τον Λισγάρα να σκοράρει με «τακουνάκι» στο 49', τα οποία δεν μέτρησαν γιατί οι σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 77' ο Παυλίδης ξεμαρκαρίστηκε με ωραία ενέργεια αλλά το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής κόντραρε σε σώματα αμυντικών και καταλήγει κόρνερ.

Δύο λεπτά πριν το φινάλε είχαμε διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Τάτο αρχικά να βγάζει ωραία μπαλιά στον Καρακώστα, αυτός να πλασάρει τον Γκαραβέλη αλλά τον γκολκίπερ της Ξάνθης να αποκρούει σωτήρια, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Τάτος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι!

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν (86’ Καρακώστας), Τσουμάνης (65’ Νέτο), Μαραγκός, Εντζεγκέλε (73’ Όστοιτς), Μπαλάφας (73’ Μπατιόν), Βεργώνης (73’ Παυλίδης), Γιουσούφ (65’ Μεληκιώτης), Μερεμπασβίλι (65’ Τάτος), Ναζλίδης (73’ Μάνος), Κόλα (55’ Άρτσε).

SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσενάμο, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Καπετάνος, Ορφανίδης Π., Ντιμιτρόφ.
Από το 61’ και μετά αγωνίστηκαν οι εξής: Γκαραβέλης, Μπέρτος, Ζαραδούκας, Φλίσκας, Φάρκας, Τόμιτς, Έλτον, Ράνος, Νάκας, Φασίδης, Ορφανίδης Λ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR