ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2225 φορές

«Πακέτο» και δεύτερος παίκτης της Νότιγχαμ για τη ΒΕΡΟΙΑ; (video)

Μετά τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος βρίσκεται πλέον με το… ενάμισι πόδι στη «Βασίλισσα» και την εβδομάδα που μας έρχεται αναμένεται να επισημοποιήσει την συνεργασία του με την ομάδα, ένας ακόμη παίκτης που αγωνιζόταν στην Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πολύ πιθανό να ντυθεί στα «κυανέρυθρα».

Πρόκειται για τον 28χρονο Πολωνό μέσο Ράντοσλαβ Μαγιέφσκι, που μαζί με τον Αμπντούν έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τον Αγγλικό σύλλογο, στον οποίο ανήκε τα τελευταία πέντε χρόνια έχοντας συνολικά 162 συμμετοχές και 19 τέρματα!

Ο Μαγιέφσκι ξεκίνησε την καριέρα του στην Αγγλία ως «ο μικρός μάγος» και μάλιστα κέρδισε μια θέση στην Εθνική Πολωνίας, ενώ πριν την μεταγραφή του στη Νότιγχαμ έπαιξε για 2 χρονιές στην Πολόνια Βαρσοβίας.

Αγωνίζεται στις θέσεις 8-10 αλλά μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και ως 6αρι, ενώ είναι εξαιρετικός σουτέρ όπως μπορείτε να διακρίνετε και στο παρακάτω βίντεο.

Οι Βεροιώτες έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του παίκτη, ο οποίος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Βασίλισσας» και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.