ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1165 φορές

Με ήττα έκλεισε τα φιλικά στην Ολλανδία η ΒΕΡΟΙΑ

Με ήττα έκλεισε τις φιλικές αναμετρήσεις επί Ολλανδικού εδάφους η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία αύριο Κυριακή (02/08) επιστρέφει στην Ελλάδα.

Οι «κυανέρυθροι» παρουσιάστηκαν κουρασμένοι από την σκληρή προετοιμασία και έχασαν με σκορ 2-1 από την Χέρακλες Αλμέλο, στο ματς που παρακολουθήσατε LIVE από το kerkidasport.gr, παρουσιάζοντας κατά διαστήματα μόνο το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ξεκίνησε για άλλο ένα ματς με σχηματισμό 4-2-3-1, έχοντας κάτω από την εστία τον Τζόναθαν Λόπεζ και τετράδα στην άμυνα τους Μαλόν (δεξιά), Τσουμάνη (αριστερά), Μαραγκό και Εντζεγκέλε.

Ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν ο Μπαλάφας με τον Βεργώνη και πιο μπροστά τους ο Άρτσε, με τον Γεωργιάδη στα δεξιά και τον Γιαννούλη στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής. Μοναδικός προωθημένος ήταν και πάλι ο Θωμάς Ναζλίδης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο είχαν τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού, φτάνοντας 2-3 φορές κοντά στο γκολ με αποκορύφωμα ένα δοκάρι στο 16ο λεπτό.

Στην συνέχεια οι Βεροιώτες ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία, με τον Βεργώνη στο 21’ να πιάνει την κεφαλιά από καλή θέση αλλά τη μπάλα να κοντράρει σε παίκτη της Χέρακλες και να καταλήγει κόρνερ.

Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 36ο λεπτό, όταν ο Ραμόν Ζόμερ εκμεταλλεύθηκε την λανθασμένη έξοδο του Λόπεζ και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ΒΕΡΟΙΑΣ γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τη «Βασίλισσα» να προσπαθεί για την ισοφάριση και να την πετυχαίνει στο 61ο λεπτό, όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα της Χέρακλες ο Σωτήρης Μπαλάφας έστειλε με κοντινή προβολή τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1 για τη «Βασίλισσα»!

Ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα ο έμπειρος μέσος αποβλήθηκε για διαπληκτισμό με αντίπαλο, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι γηπεδούχοι και στο 84’ πέτυχαν το τελικό 2-1 με κεφαλιά του Γκλαντόν, ο οποίος νίκησε από κοντά τον Βασιλειάδη.

Οι δύο ομάδες είχαν νωρίτερα από μία καλή στιγμή, με τον γκολκίπερ της ΒΕΡΟΙΑΣ να μπλοκάρει τη μπάλα σε κοντινό σουτ παίκτη της Χέρακλες στο 70’ και τον Κόλα να πιάνει κεφαλιά από καλή θέση στην αγκαλιά του αντίπαλου γκολκίπερ στο 82’.

ΧΕΡΑΚΛΕΣ: Bram Castro, Wout Droste, Mike te Wierik, Ramon Zomer (71.Gino Bosz), Mark-Jan Fledderus (71.Robin Gosens), Joey Pelupessy (67.Bas Sibum), Thomas Bruns Iliass Bel Hassani (71.Peter van Ooijen), Jaroslav Navratil, Wout Weghorst (71.Paul Gladon), Brahim Darri. 

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ (37’ λ.τ. Βασιλειάδης), Μαλόν (80’ Μάνος), Μαραγκός (88’ Καρακώστας), Εντζεγκέλε, Τσουμάνης, Μπαλάφας, Βεργώνης (72’ Μπατιόν), Γεωργιάδης (64’ Όστοϊτς), Άρτσε (46’ Κόλα), Γιαννούλης (24’ λ.τ. Μερεμπασβίλι / 72’ Νέτο), Ναζλίδης (64’ Γιουσούφ).