ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1401 φορές

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αγκαλιάζει τα τμήματα υποδομής»

Συνεχίζονται καθημερινά οι προπονήσεις της ομάδας Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Τόλη Τερζή και του άμεσου συνεργάτη του, Γερμανού Σαφαρίκα.

Ο τρόπος λειτουργίας φέτος, γενικά για τα τμήματα υποδομής, γίνεται σε επαγγελματικά επίπεδα, χωρίς τα φαινόμενα που παρατηρούσαμε τα προηγούμενα χρόνια, τότε που τα συγκεκριμένα τμήματα αναζητούσαν γήπεδα για προπόνηση ενώ οι μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών για τις προπονήσεις γινόταν με ιδιωτικά αυτοκίνητα!

Η διοίκηση της ΠΑΕ σαφώς και είναι πιο κοντά στα τμήματα αυτά έχοντας συνδετικό κρίκο τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Καραπιπέρη, ο οποίος συνεργάζεται άψογα με την γενική αρχηγό των τμημάτων, Γεωργία Τσιαμούρα.

Τα γήπεδα που θα φιλοξενούν φέτος τις ομάδες Κ20 και Κ17 είναι του Αγ. Γεωργίου (μέχρι τέλος Αυγούστου) και στην συνέχεια οι υποχρεώσεις των συγκεκριμένων ομάδων θα εξυπηρετούνται στα γήπεδα του Σταυρού, για την χρήση των οποίων η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ πήρε το «ΟΚ» από τον Δήμο Αλεξάνδρειας όπου ανήκουν, ενώ μένουν κάποιες τυπικές διαδικασίες για να τελειώσει το θέμα με την διοίκηση της Θύελλας Σταυρού.

Όσον αφορά το ρόστερ της Κ20, αυτή τη στιγμή αριθμεί 30 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων πέντε παίκτες θα αποτελούν παρελθόν μέχρι τον 15Αύγουστο, αφού ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν περιλαμβάνει ρόστερ 25 παικτών.

Για την δουλεία που γίνεται στην Κ20 μίλησε στο kerkidasport.gr ένας έμπειρος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ο παλιός παίκτης της «Βασίλισσας» και νυν προπονητής της ομάδας Τόλης Τερζής, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Υπάρχει  σαφής αλλαγή λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ και βέβαια αυτό ωφελεί στην καλύτερη εξέλιξη αξιοποίησης των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Εγώ με τους συνεργάτες μου, Γερμανό Σαφαρίκα και Κοτταρίδη Δημήτρη και σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Καραπιπέρη, δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες των παιδιών αλλά και να τελειοποιήσουμε τα δυνατά τους σημεία.

Υπάρχει μεγάλη διάθεση, τόσο από εμάς όσο και από τους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι μέσα από την δουλειά μας στο γήπεδο τα αποτελέσματα θα είναι φανερά.

Επίσης αλλάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού αυτής της ομάδας ακολουθώντας αυτόν της πρώτης, σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή κ. Γεωργιάδη.

Σίγουρα μόνο μέσα από την δουλεία έρχονται τα αποτελέσματα και για εμένα αυτοσκοπός δεν είναι να τερματίσει ψηλά στην βαθμολογία η ομάδα αλλά να μπορέσουμε να ετοιμάσουμε τα παιδιά αγωνιστικά ώστε να διεκδικήσουν την προώθησή τους και σταδιακά την καθιέρωσή τους στην πρώτη ομάδα.

Η ΠΑΕ μέσω του κου Βρύζα, σε συνεργασία με τον κο Καραπιπέρη είναι κοντά μας λύνοντας τα όποια προβλήματα υπάρχουν και διευκολύνοντάς μας στον τρόπο δουλειάς και την εν γένει λειτουργία».