ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 849 φορές

Γιουσούφ και επίσημα στη "Βασίλισσα του βορρά"

Παίκτης της "Βασίλισσας" είναι και επίσημα ο Μοχάμεντ Γιουσούφ, με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ να ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού για τα επόμενα 2 χρόνια!

 Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη της Βέροιας, υπέγραψε το συμβόλαιο του και πλέον ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή στο Doorwerth της Ολλανδίας, όπου η ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Μοχάμεντ Γιουσούφ γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1988 στο Παρίσι, αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και έχει ύψος 1,68μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Χάβρης και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα το 2007. Παραχωρήθηκε δανεικός στην Κρετέιγ το 2010 και την επόμενη χρονιά... μετακόμισε στη Βαν.

Από εκεί πήρε μεταγραφή για την Αμιάν το 2013, απ' όπου ήρθε στη χώρα μας πέρυσι το καλοκαίρι για λογαριασμό του Εργοτέλη. Μέτρησε 15 συμμετοχές στη Ligue 2, 4 στη Ligue 1, 4 στο Λιγκ Καπ Γαλλίας και 1 στο Κύπελλο Γαλλίας. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε 27 εμφανίσεις, 6 γκολ και 4 αστίστ στη Σούπερ Λίγκα, καθώς και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.