ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1203 φορές

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Κ17 της ΒΕΡΟΙΑΣ – Δηλώσεις Καραπιπέρη και Χριστοφορίδη

Την προετοιμασία της συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς η ομάδα της Κ17 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Εδώ και περίπου 10 μέρες στο γήπεδο του Διαβατού, εκτός από τα περσινά μέλη της ομάδας, βρέθηκαν πολλοί νεαροί παίκτες οι οποίοι περνάνε ακόμη από το «μικροσκόπιο» του Δημήτρη Χριστοφορίδη, ο οποίος αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει καταλήξει στο φετινό ρόστερ.

Το απογευμα της Τετάρτης (29/07) μαλιστα η Κ17 θα δωσει φιλικο παιχνίδι στον Αγ. Γεωργιο κοντρα στην ακαδημια του Νικου Καραπιπερη, τον ΠΑΟΚ Καβαλας.

Για τη νέα προσπάθεια των κυανέρυθρων μίλησαν στο kerkidasport.gr ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής της «Βασίλισσας» Νίκος Καραπιπέρης και ο προπονητής της Κ17 Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Νίκος Καραπιπέρης: "Η φιλοσοφία στα τμήματα υποδομής της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ έχει αλλάξει. Βαδίζουμε σε ένα πλάνο και σε ένα οργανόγραμμα 5ετίας για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να βγάλουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να στελεχώσουν την μεγάλη ομάδα. Νομίζω ότι με τις πρώτες μέρες και τον τρόπο λειτουργίας των δύο τμημάτων της Κ20 και της Κ17 είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την λειτουργία της ομάδας και στο οργανωτικό κομμάτι και στο προπονητικό. Από εκεί και πέρα στις 10 Αυγούστου θα ξεκινήσει και η Κ15, ένα τμήμα που θέλουμε να δώσουμε μεγάλη βάση, ενώ την ίδια μέρα θα ξεκινήσουν και τα δοκιμαστικά για να οργανώσουμε και τα τρία τμήματα ώστε να είναι έτοιμα για το πρωτάθλημα".

Δημήτρης Χριστοφορίδης: "Μπαίνουμε σε μια άλλη φάση και λογική λειτουργίας. Εγώ συνεχίζω για τέταρτη χρονιά στην Κ17. Υπάρχει ένα νέο άτομο που αναλαμβάνει την θέση του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών, ο κος Καραπιπέρης. Υπάρχει ένα άτομο που αναλαμβάνει την γενική διεύθυνση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής, η κα Τσιαμούρα Γεωργία. Υπάρχει ένας νέος άνθρωπος που είναι επίσημα πλέον ο φροντιστής των τμημάτων υποδομής, ο κος Τάσος Παπαδόπουλος και γενικά η διοίκηση θέλει να δώσει μία άλλη λογική στην λειτουργία των τμημάτων υποδομής έχοντας σαν στόχο να επενδύσει πάνω σε αυτά τα τμήματα και σε βάθος χρόνου να βγουν αποτελέσματα, να βγούνε κάποιοι παίκτες στην πρώτη ομάδα σε πρώτη φάση, έχοντας σαν στόχο κάποιοι παίκτες να αποτελέσουν στόχο μεγαλύτερων ομάδων και κάποιοι παίκτες να αποτελούν μέλη των εθνικών ομάδων. Υπάρχει η εμπειρία των τεσσάρων ετών σε επίπεδο Superleague, στο διάστημα αυτό βάλαμε τις βάσεις αξιολογώντας τα παιδιά των περσινών τμημάτων, συν τα παιδιά τα οποία ήρθαν για δοκιμαστικά, θέλοντας να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα ούτως ώστε το ρόστερ των ομάδων που θα παραμείνει να είναι το πιο αξιόλογο και το πιο ανταγωνιστικό με προοπτική. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε καταλήξει στο καλύτερο δυνατό για να στελεχώσουμε τα τμήματα. Η ομάδα φέτος παρέχει διαμονή και διατροφή σε κάποιους παίκτες εκτός νομού και πιστεύω ότι η χρονιά μας θα είναι σε επίπεδο ανταγωνιστικό, σε επίπεδο τέτοιο ώστε να βγάλουμε ποδοσφαιριστές όπως και τα προηγούμενα τρία χρόνια για την πρώτη ομάδα και να ακολουθήσουν τα εφτά παιδιά μαζί με τους παίκτες που υπέγραψαν αυτές τις μέρες"

Αλέξανδρος Τσακιρίδης