ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1366 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Πρώτη φιλική ήττα από Γκεντσλερμπιρλιγκί

Την πρώτη της φιλική ήττα γνώρισε η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία έχασε με 2-0 από την τούρκικη Γκεντσλερμπιρλιγκί στην Ολλανδία.

Οι «κυανέρυθροι» τα πήγαν καλά απέναντι στον δυνατό αντίπαλό τους, που τερμάτισε πέρσι στην 9η θέση του τούρκικου πρωταθλήματος, όμως πλήρωσαν μια αδράνεια στο φινάλε κάθε ημιχρόνου και έδωσαν την ευκαιρία στους αντίπαλους να σκοράρουν.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης παρέταξε την ομάδα του με τερματοφύλακα τον Καντιμοίρη, στα άκρα της άμυνας τους Μαλόν (δεξιά), Τσουμάνη (αριστερά) και κεντρικούς αμυντικούς τους Όστοϊτς και Εντζεγκέλε. Ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Μπατιόν και Βεργώνης, με τον Γεωργιάδη στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, τον Γιαννούλη στο αριστερό, τον Ναζλίδη στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του τον Μερεμπασβίλι.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Τελικά αυτή που πέτυχε γκολ ήταν η ομάδα της Τουρκίας, η οποία δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ελ Καμπίρ.

Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές επηρέασαν και πάλι τον ρυθμό του αγώνα. Οι Βεροιώτες προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, με τους Τούρκους να είναι αυτοί που σκόραραν και πάλι στο τέλος με τον Κόσερ, ο οποίος εγραψε το τελικό 2-0!

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

34' Μετά από κάθετη του Βεργώνη στον κενό χώρο, ο Γεωργιάδης κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, τσίμπησε την μπάλα περνώντας και τον Kaplan,  αλλά βρέθηκε πλάγια και πάσαρε στον Γιαννούλη, ο οποίος σέντραρε και ο Ναζλίδης με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στην εστία με τους αμυντικούς της Genclerbirligi να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή.

45' Γκολ για την Gencerbirligi με τον El Kabir μετά από αδράνεια της άμυνας σε εκτέλεση φάουλ του Latovlevici

55' Σουτ του Μεληκιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Karabulut να μπλοκάρει
 
58' Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργιαδή, ο Μπαλάφας πασάρει με το κεφάλι στον Μαραγκό, ο οποίος σουτάρει με τον Karabulut να αποκρούει εντυπωσιακά
 
65' Εκτέλεση φάουλ του Dolce Neto με την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Karabulut
 
74' Σουτ του Μεληκιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να καταλήγει πάνω στον Karabulut
 
86' Κόρνερ του Dolce Neto, κεφαλιά-πάσα του Μπαλάφα στον Μάνο, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Karabulut
 
90' Γκολ για την Genclerbirligi με τον Kocer μετά από γρήγορη αντεπίθεση από την αριστερή πτέρυγα.
 
Να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα έκανε ο νεοαποκτηθείς Ρότζερς Κόλα, ο οποίος αγωνίστηκε στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης (φωτο κάτω).
 
 
ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ: Καντιμοίρης (73’ Βασιλειάδης), Μαλόν (77’ Μάνος), Όστοϊτς (85' Αργυρόπουλος), Εντζεγκέλε (46’ Μαραγκός), Τσουμάνης, Μπατιόν (46’ Μπαλάφας), Βεργώνης (83' Καρακώστας), Γεωργιάδης (62’ Νέτο), Μερεμπασβίλι (46’ Άρτσε), Γιαννούλης (46’ Μεληκιώτης), Ναζλίδης (73’ Κόλα).