ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1714 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Επανέρχεται δυναμικά για Αμπντούν!!

Δεν το βάζει κάτω η ΒΕΡΟΙΑ για τον Τζαμέλ Αμπντούν, παρά την αρχική άρνηση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού στην εξαιρετική προσφορά που του κατέθεσαν οι «κυανέρυθροι»!

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της Βεροιώτικης ΠΑΕ επανέρχεται δυναμικά για την απόκτηση του 29χρονου ποδοσφαιριστή και ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα τον πείσει να υπογράψει στην ομάδα. 

Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της «Βασίλισσας» Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να κάνει μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση και η περίπτωση του Αμπτούν φαντάζει ως η ενδεδειγμένη!

Παράλληλα, οι «κυανέρυθροι» συνεχίζουν να περιμένουν τις οριστικές απαντήσεις των Σίλβα Κλέιτον και Κάρλος Κάλβο, με τους οποίους έχουν συμφωνήσει προφορικά, ενώ όσο αφορά τον Εμάνουελ Κονέ υπάρχει μια καθυστέρηση λόγω προβλήματος με την βίζα του, το οποίο πιστεύεται πως θα ξεπεραστεί άμεσα.

Όσον αφορά τον πρώην μεσοεπιθετικό του Εργοτέλη, Μοχάμεντ Γιουσούφ, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Βεροιώτες για τα επόμενα δύο χρόνια και το αργότερο μέχρι την Τρίτη (28/07) θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Τέλος, στο στόχαστρο της ομάδας βρίσκεται και ένας ακόμη αμυντικός ποδοσφαιριστής, με τις εξελίξεις να αναμένονται εντός των προσεχών ημερών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι "κυανέρυθροι" συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο Άρνεμ της Ολλανδίας, όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον Γιώργο Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του. Οι νίκες στα δύο πρώτα φιλικά ματς που έδωσε η ομάδα αλλά και η απόδοση των παικτών δημιούργησαν ακόμη καλύτερο κλίμα και πλέον όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το "κρας τεστ" της Τρίτης (28/07, 19:00) με την τούρκικη Σίβασπορ.