ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1332 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Νίκη στο πρώτο φιλικό επί της Οσμανλισπόρ (φωτο)

Νικηφόρο ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η «Βασίλισσα του βορρά», στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 1-0 της τούρκικης Οσμανλισπόρ (Α’ Εθνικής) στο Άρνεμ της Ολλανδίας, όπου οι δύο ομάδες πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Καντιμοίρη, δεξιά στην άμυνα τον Μαλόν, αριστερά τον νεαρό Γιαννούλη και στόπερ τους Όστοϊτς, Εντζεγκέλε. Ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Μπαλάφας και Βεργώνης, με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Γεωργιάδη (δεξιά), Μερεμπασβίλι (αριστερά) και τον Τάτο στο κέντρο πίσω από τον προωθημένο Ναζλίδη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ έδειξε αρκετή διάθεση για να παίξει ποδόσφαιρο απειλώντας στο 22' και 33' με σουτ του Τάτου, στο 26' με σουτ του Γεωργιάδη μέσα από την περιοχή, ενώ στο 28' δεν δόθηκε παράβαση σε μαρκάρισμα στον Μερεμπασβίι εντός περιοχής.

Δύο λεπτά πριν το γκολ του ο Ναζλίδης νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον γκολκίπερ. Το γκολ της "Βασίλισσας" προήλθε μετά από οργανωμένο πρέσινγκ στα αντίπαλα καρέ που οδήγησε σε λάθος απόκρουση του τερματοφύλακα, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ναζλίδης και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Οσμανλισπόρ.

Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών των δύο προπονητών. Οι ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας" παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους και απείλησαν δύο φορές σε διάστημα δύο λεπτών με τετ-α-τετ του Μάνου και με σουτ του Βεργώνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης (46’ Τζόναθαν), Μαλόν (46’ Νέτο), Όστοϊτς (82’ Καρακώστας), Εντζεγκέλε (46’ Μαραγκός), Γιαννούλης (46’ Τσουμάνης), Μπαλάφας (62’ Μπατιόν), Βεργώνης (70’ Μπουζούκης), Γεωργιάδης (46’ Μελικιώτης), Τάτος (46’ Άρτσε), Μερεμπασβίλι (62’ Ντόγος), Ναζλίδης (62’ Μάνος).

OSMANLISPOR FK: Ahmet Şahin (Dk. 46 Hakan Canbazoğlu), Caner Arıcı (Dk. 46 Hakan Aslantaş), Numan Çürüksu (Dk. 46 Ahmet Kesim), Bilal Aziz Özer (Dk. 46 Muhammed Bayır), Musa Çağıran, Mehmet Güven, Erdal Kılıçaslan (Dk. 46 Avdija Vrsajevic), Muhammet Reis (Dk. 46 Galip Güzel), Tonia Tisdell (Dk. 46 Burak Altıparmak), Serdar Deliktaş (Dk. 46 Mehmet Umut Nayir)