ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 992 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ήττα με… δοκιμές για την Κ20 από τον Π.Α.Ο.Κ.

Την ήττα γνώρισε η ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στο δεύτερο φιλικό τεστ προετοιμασίας που έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (20/07) στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Οι «κυανέρυθροι» έχασαν με σκορ 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. σε ένα ματς που ο Τόλης Τερζής έκανε πολλές δοκιμές χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος παρέταξε τους παίκτες που ανήκαν στο περσινό ρόστερ της Κ20, οι οποίοι έπιασαν πολύ καλή απόδοση και έκλεισαν το ημίχρονο με 0-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο έπαιξαν οι γεννηθέντες το 1998, που προέρχονται από την Κ17 της «Βασίλισσας», με τον «δικέφαλο» να είναι ανώτερος και να πετυχαίνει δύο τέρματα φτάνοντας στο τελικό 2-0.

Να σημειωθεί ότι και αυτό το φιλικό ματς έγινε στο πλαίσιο της επιλογής που θα γίνει από τον προπονητή Τόλη Τερζή και τον τεχνικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής της ΒΕΡΟΙΑΣ Νίκο Καραπιπέρη μεταξύ 40 ποδοσφαιριστών, ώστε να καταλήξουν σε ένα ρόστερ 25 παικτών για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

ΒΕΡΟΙΑ (α’ ημίχρονο): Αργυρόπουλος (30’ Μαρκούσης), Παναγιωτίδης, Ράδης, Τούφας, Γιαννόπουλος, Ρογγότης, Νικολαϊδης, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος, Ναυρινιάδης, Ξόμπλιος.

ΒΕΡΟΙΑ (β’ ημίχρονο): Μαρκούσης (60’ Σουροβίκης), Δημητριάδης Κ., Μαγγίζης, Νικόπουλος, Δερμιτζάκης, Δώρης, Μαντός, Πίκος, Κουτρουλιας, Δημητριάδης Π., Χατζηπαρασίδης.

Το επόμενο τεστ για τους «κυανέρυθρους» είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 25/07 στο Ελατοχώρι με αντίπαλο την ομάδα Κ20 του Ατρόμητου.