ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 995 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Πήγε για την υπέρβαση με Αμπντούν, περιμένει τρεις

Μια ηχηρή μεταγραφή προσπάθησε να ολοκληρώσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ τις τελευταίες μέρες, με την απόκτηση του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού και νυν της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της "Βασίλισσας" Θόδωρος Καρυπίδης κατέθεσε στον 29χρονο Αλγερινό μεσοεπιθετικό μια ιδιαίτερα υψηλή πρόταση, η οποία μάλιστα ξεπερνούσε τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και ο παίκτης σε πρώτη φάση έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για τη ΒΕΡΟΙΑ.

Ωστόσο, σε τελευταία επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκαναν, λέγοντάς τους ότι αναζητά μια πιο δελεαστική πρόταση. Έτσι, εκτός απροόπτου η περίπτωση της απόκτησής του οδηγείται σε ναυάγιο.

Από εκεί και πέρα οι Βεροιώτες συνεχίζουν να περιμένουν την οριστική απάντηση από δύο ποδοσφαιριστές, στους οποίους έχουν καταθέσει προτάσεις και μάλιστα υπάρχει μια πρώτη συμφωνία μαζί τους. Ο λόγος για τους Σίλβα Κλέιτον και Κάρλος Κάλβο, οι οποίοι αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, θα προστεθούν πιθανότατα στο ρόστερ της «Βασίλισσας».

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Εμάνουελ Κονέ, για τον οποίο απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα ώστε να γίνει και επίσημα παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας του βορρά» βρίσκονται σε αναζήτηση δύο φουνταριστών επιθετικών, έχοντας ψηλά στην λίστα τους όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, έναν λατινοαμερικάνο φορ με πολύ καλό βιογραφικό.