ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 947 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Κ20

Φιλικός αγώνας διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (18/07) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας μεταξύ της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και του τμήματος Κ20 του συλλόγου.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά» Γιώργος Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να κάνει το πρώτο αγωνιστικό τεστ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλά και να δει αγωνιζόμενους τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Κ20.

Παίχτηκαν τρία εικοσάλεπτα με τελικό αποτέλεσμα 3-0 υπέρ της μεγάλης ομάδας.

Οι ομάδες παρατάχθηκαν ως εξής:

ΒΕΡΟΙΑ: (Α΄ Ημίχρονο) Καντιμοίρης, Μαλόν, Όστοιτς, Εζεγκουέλε, Τσουμάνης, Μπαλάφας, Βεργώνης, Άρτσε, Μελικίωτης, Γεωργιάδης, Ναζλίδης.

(Β΄ Ημίχρονο) Βασιλειάδης, Ντάγος, Μαραγκός, Αργυράπουλος, Καρακώστας, Τάτος, Μάνος, Μερεμπασβίλι, Παυλίδης, Ντούκιτς, Αναστασιάδης.

ΒΕΡΟΙΑ Κ20: (Α΄ Ημίχρονο) Αργυροπούλος, Ρογγότης, Παπαγεωργίου, Ξόμπλιος,Τούφας, Νικολαίδης, Παναγιωτίδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος.

(Β΄ Ημίχρονο) Μαρκούσης, Ναβρινιάδης, Δερμιτζάκης, Μαγγίζης, Τσιούχας, Δημητριάδης, Στασινόπουλος, Νεστορόπουλος, Μπουρδάνος, Σαμίωτης, Καψάλης.

Με αυτό το φιλικό ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της «Βασίλισσας του Βορρά», η οποία το πρωί της Δευτέρας (20/07) αναχωρεί για το Άρνεμ της Ολλανδίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.