ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1586 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Φεύγουν τρεις, έρχεται ένας!

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κυανέρυθροι», μετά την συμφωνία με τον Εμάνουελ Κονέ που θα ενσωματωθεί πιθανότατα με την υπόλοιπη ομάδα την Ολλανδία, θα ενισχύσουν το ρόστερ τους με τουλάχιστον 4-5 ακόμη πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Στην κορυφή της λίστας υπάρχουν τα ονόματα των Σίλβα Κλέιτον, Κάρλος Κάλβο, Τζαμέλ Αμπντούν και ενός λατινοαμερικάνου επιθετικού με πολύ καλό βιογραφικό!

Από εκεί και πέρα, οι Βεροιώτες κινούνται για την απόκτηση του 27χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Στράτου Χιντζίδη (φωτο) που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League και έκανε καλή χρονιά με την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα.

Η περίπτωσή του φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του με τους «κυανέρυθρους».

Στον αντίποδα, παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσουν πολύ σύντομα οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές, Χαβιέ Τζινάρ, Νταβίντ Βάσκες και Χοκίν Εσπάρθα, με τους οποίους γίνονται οι τελικές επαφές για να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Στην ομάδα θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν για μία ακόμη σεζόν ο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος τις τελευταίες μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις.