ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1172 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Δοκιμάζει Τσέχο στόπερ - Το ξανασκέφτεται ο Κονέ

Προβληματισμό έχει δημιουργήσει στον Εμάνουελ Κονέ η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ξανά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην χώρα μας, για λογαριασμό αυτή τη φορά της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Η διοίκηση της «Βασίλισσας» έχει καταθέσει μια άκρως ικανοποιητική πρόταση στον 28χρονο πρώην μεσοεπιθετικό του Λεβαδειακού, ο οποίος σε πρώτη φάση έδειξε να την αποδέχεται μιας και είναι η καλύτερη που έχει αυτή τη στιγμή. Ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις τον κάνουν επιφυλακτικό.

Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται αυτό τον καιρό στη Γαλλία και είναι σε καθημερινή επικοινωνία με γνωστούς και φίλους στην Ελλάδα για να μαθαίνει τις τελευταίες εξελίξεις.

Η οριστική του απάντηση αναμένεται να έρθει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, αφού, έτσι κι αλλιώς, η κατάσταση στην χώρα μας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι την Δευτέρα.

Δοκιμάζει τον Τσέχο στόπερ Χαρούζα

Ο Γιαν Χαρούζα (φωτο κάτω) είναι ο ποδοσφαιριστής που συμμετέχει τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις της «Βασίλισσας». Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος κατά το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό που εξασφάλισε την άνοδο στη Football League, είναι γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου 1987, έχει ύψος 1.90 και το αν αποκτηθεί από την ομάδα της Ημαθίας θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα. Ο Χαρούζα έχει περάσει στο παρελθόν από FC MAS Taborsko (Τσεχία), Zenit Caslav (Τσεχία), Mladá Boleslav (Τσεχία), Most (Τσεχία) και Bad Goisern (Αυστρία).