ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1277 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Υπογράφει ο Παυλίδης, τέλος ο Αμαραντίδης!

Στην τελική ευθεία μπήκε ο σχεδιασμός της «Βασίλισσας» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά την αθωωτική απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ που διατήρησε και τυπικά τους «κυανέρυθρους» στη μεγάλη κατηγορία.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης των Τζόναθαν Λόπεζ και Νίκου Τσουμάνη, οι Βεροιώτες συνεχίζουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις έχοντας ψηλά στην λίστα τους τα ονόματα των Μάντζιου, Κλέιτον, Κονέ και Κάλβο.

Από τους τέσσερις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ περιμένουν τις επόμενες μέρες τις τελικές τους απαντήσεις στις προτάσεις που τους έχουν καταθέσει.

Αναφορικά με την περίπτωση του Κλέιτον, στον πρώην μεσοεπιθετικό της Ξάνθης έχει γίνει μια πολύ μεγάλη οικονομικά πρόταση για τα δεδομένα της «Βασίλισσας» και αν όλα πάνε καλά η απάντησή του θα είναι θετική, παρότι έχει δύο ακόμη προτάσεις με πολλά χρήματα από Ινδία και Σαουδική Αραβία, τις οποίες όμως δεν φαίνεται να έχει σε πρώτη προτεραιότητα.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, οι «κυανέρυθροι» τα έχουν βρει σε όλα εδώ και αρκετό καιρό με τον Μπάμπη Παυλίδη και αφού ξεπεράστηκαν κάποια διαδικαστικά θέματα, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός αναμένεται ακόμα και σήμερα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Αμαραντίδης δεν τα βρήκε με την διοίκηση και όπως όλα δείχνουν, μετά από πέντε χρόνια θα αποτελέσει παρελθόν από τη «Βασίλισσα του βορρά»!

Τέλος, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, οι Τζιναρ και Βάσκες αναμένεται να λύσουν εντός των ημερών την συνεργασία τους με την ομάδα, μιας και δεν βρίσκονται στα πλάνα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.