ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1682 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ο «χάρτης» του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν

Η πανηγυρική δικαίωση της «Βασίλισσας του βορρά» από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ενεργοποίησε τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, που θα την βρει και πάλι στα «σαλόνια» της Super League!

Ήδη το απόγευμα της Τετάρτης (08/07) οι Βεροιώτες ανακοίνωσαν το πρώτο τους απόκτημα που ακούει στο όνομα Τζόναθαν Λόπεζ, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μετά από έναν χρόνο παρουσίας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την φανέλα της Χετάφε!

Οι «κυανέρυθροι» φυσικά δεν σταματούν στον Ισπανό πορτιέρο και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινώσουν την ολοκλήρωση αρκετών ακόμη μεταγραφικών κινήσεων.

Σειρά θα πάρουν οι Γουίλιαμ Εντζεγκέλε και Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, οι οποίοι προπονούνται ήδη με την ομάδα, ενώ στην συνέχεια θα ανακοινωθούν επίσημα και οι Βαγγέλης Μάντζιος, Νίκος Τσουμάνης, για τους οποίους σας αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ότι έχουν συμφωνήσει με τη ΒΕΡΟΙΑ.

Όσον αφορά τους Εμάνουελ Κονέ και Σίλβα Κλέιτον, οι «κυανέρυθροι» περιμένουν τις τελικές απαντήσεις τους στις πολύ καλές προτάσεις που τους έχουν καταθέσει, ενώ η περίπτωση του Μιλιάζες είναι κάπως περίπλοκη αφού ο Πορτογάλος πλάγιος αμυντικός θα μείνει ελεύθερος μόνο αν υποβιβαστεί και τυπικά ο Λεβαδειακός, στον οποίο ανήκει ακόμα.

Τέλος, επαφή έχει γίνει και με τον πρώην μεσοεπιθετικό της Ξάνθης, Κάρλος Κάλβο αλλά η περίπτωσή του παραμένει στάσιμη, ενώ τα ονόματα των Φωτάκη, Κουτσιανικούλη, Ντούνη και Νάστου που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό δεν δείχνουν να απασχολούν ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας.

Πως διαμορφώνεται το ρόστερ

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ της «Βασίλισσας» αριθμεί 24 ποδοσφαιριστές.

Τερματοφύλακες είναι οι Καντιμοίρης, Τζινάρ, Λόπεζ και Βασιλειάδης.

Αμυντικοί οι Όστοϊτς, Μαραγκός, Καλί, Εντζεγκέλε και Μαλόν.

Στα χαφ υπάρχουν οι Βεργώνης, Μπαλάφας, Μπατιόν, Άρτσε, Βάσκες, Αργυρόπουλος, Ντόγος, Τάτος, Μερεμπασβίλι, Εσπάρθα, Γεωργιάδης και ο νεαρός Ντούκιτς από την Κ20.

Στην επίθεση οι Ναζλίδης, Μάνος και Μεληκιώτης.

Από αυτούς οι Τζινάρ και Βάσκες βρίσκονται σε επαφές με τη διοίκηση για να λύσουν την συνεργασία τους, ενώ ο Εσπάρθα που έχει ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός, σε περίπτωση βέβαια που δεν θα είναι στα πλάνα του νέου προπονητικού επιτελείου.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προστεθούν στο έμψυχο δυναμικό και οι Δημήτρης Αμαραντίδης, Μπάμπης Παυλίδης που βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση για την συνέχιση της συνεργασίας τους, ενώ αντίθετα οι Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Σέντρικ και οι δανεικοί Παπαδόπουλος, Σεγούντο Ρίος πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στους «κυανέρυθρους».

Να σημειωθεί ότι οι νεαροί Μάνος, Ντόγος, Μεληκιώτης και Αργυρόπουλος θα κριθούν το προσεχές διάστημα από τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη για το αν θα παραμείνουν ή όχι στην πρώτη ομάδα.

Συνεχίζεται η προετοιμασία

Με απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου συνεχίστηκε την Τετάρτη (08/07) το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της «Βασίλισσας του βορρά» για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στην προπόνηση, που έγινε μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, έδωσε το παρών και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων», ο Ισπανός γκολκίπερ Τζόναθαν Λόπεζ, ενώ αντίθετα απουσίαζε ο Ανδρέας Τάτος που παρουσιάστηκε στον στρατό. Επίσης, ο Σιρίλ Καλί ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα λόγω μικροενοχλήσεων στον τένοντα.

Την Πέμπτη (09/07) θα γίνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Κλικ για να δείτε φωτογραφίες από την σημερινή προπόνηση…