ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2671 φορές

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΑΘΩΩΘΗΚΕ Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ!!

Είναι πλέον οριστικό!! Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αλλά και οι κ.κ. Γιώργος Αρβανιτίδης και Γιώργος Λαναρής αθωώθηκαν και τυπικά από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, οπως πρώτοι σας ενημερώσαμε από νωρίς το μεσημέρι, για το περιβόητο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το 2013!

Η απόφαση είναι οριστική και αποτελεί μια δικαίωση για την ομάδα, παρά τον πόλεμο που δέχθηκε και τους τόνους λάσπης που έπεσαν πάνω της από ΜΜΕ, κυρίως της πρωτεύουσας!! Η "Βασίλισσα" κρίθηκε αθώα με ψήφους 2-1 και παραμένει για πρώτη φορά στην ιστορία της για 4η συνεχόμενη σεζόν στην Super League!

Πλέον, θα μπορέσουν ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και οι συνεργάτες του να συνεχίσουν την υλοποίηση του σχεδιασμού τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο με πιο εντατικούς ρυθμούς, με τις ανακοινώσεις μάλιστα να αναμένονται άμεσα!

Η επίσημη απόφαση της ΕΠΟ αναφέρει: 

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ  με τη υπ΄αριθμ. 63/8-7-2015 απόφασή της απορρίπτει ως απαράδεκτη την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Διακρατεί  και δικάζει κατ΄ουσίαν την υπόθεση  ως προς την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Δέχεται  κατά  πλειοψηφία ότι  η  ΠΑΕ  ΒΕΡΟΙΑ δεν τέλεσε  το διωκόμενο πειθαρχικό αδίκημα.

Απορρίπτει  κατά  πλειοψηφία την έφεση   του Υπεύθυνου  Άσκησης  Δίωξης  Ποδοσφαιρικών  Αδικημάτων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  ΚΑΡΡΑ  κατά  1) της  υπ΄αριθμ. 218/19-5-2015 απόφασης της  Π.Ε/SUPER LEAGUE, 2) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΝΑΡΗ,  γεν. αρχηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, 3) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, προέδρου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και 4) της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ  ως ουσιαστικά αβάσιμη, καθώς  επίσης την πρόσθετη  παρέμβαση της ΠΑΕ  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.