ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2304 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Υπογράφει ο Λόπεζ, «έκλεισε» άλλους τέσσερις!!

Μπορεί ακόμα να μην έχει εκδοθεί από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η πολύκροτη απόφαση για το ματς του 2013 με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό τους για να είναι έτοιμοι σε περίπτωση αθώωσης της ομάδας, για την οποία άλλωστε είναι απόλυτα αισιόδοξοι.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της «Βασίλισσας» Θόδωρος Καρυπίδης παρουσιάζεται αποφασισμένος την φετινή σεζόν να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, έχοντας στόχο μια θέση στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα!

Για τον λόγο αυτό οι «κυανέρυθροι» έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με αρκετούς ικανούς ποδοσφαιριστές και περιμένουν την τελική απόφαση της ΕΠΟ για να τους ανακοινώσουν και επίσημα, ενώ παράλληλα έχουν κάνει πρόταση και περιμένουν την απάντηση από άλλους δύο γνωστούς παίκτες που αν αποκτηθούν, θα προσθέσουν σίγουρα ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας!

ΈΚΛΕΙΣΕ Ο ΛΟΠΕΖ

Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του 34χρονου γκολκίπερ Τζόναθαν Λόπεζ, για τον οποίο σας αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη «Βασίλισσα του βορρά». Ο Ισπανός πορτιέρο έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας στη νέα συνάντηση που είχαν και θα φορέσει ξανά την «κυανέρυθρη» φανέλα, μετά από «διάλλειμα» ενός χρόνου που αγωνίστηκε στην πριμέρα ντιβιζιόν με την Χετάφε!

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ

Εκτός από τον Λόπεζ, οι Βεροιώτες προχώρησαν σε συμφωνία με τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ο λόγος για τον 28χρονο διεθνή Γεωργιανό, πρώην μεσοεπιθετικό του Ο.Φ.Η., Γκεόργκι Μερεμπασβίλι, για τον οποίο γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ότι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη «Βασίλισσα», τον 25χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Νίκο Τσουμάνη που αγωνιζόταν στον Πανθρακικό, τον πρώην παίκτη του Λεβαδειακού, τον 28χρονο Ιβοριανό μεσοεπιθετικό Εμάνουελ Κονέ και τον επίσης πρώην παίκτη της ομάδας της Βοιωτίας, τον 32χρονο επιθετικό Βαγγέλη Μάντζιο!

ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ Ο ΜΠΑΡΓΚΑΝ

Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» εμφανίζονται χολωμένοι από τις επανειλημμένες δηλώσεις του Κενάν Μπαργκάν, του οποίου το συμβόλαιο έληξε στις 30 Ιουνίου, ότι δεν επιθυμεί να αγωνίζεται από δω και πέρα στην ομάδα. Αυτό το γεγονός συν το ότι η προσφορά του στην ομάδα τις δύο τελευταίες χρονιές ήταν μηδαμινή, οδήγησαν εδώ και καιρό τους «κυανέρυθρους» στο να μην τον συμπεριλάβουν στα πλάνα τους για το νέο πρωτάθλημα. Έτσι, ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν από τη ΒΕΡΟΙΑ μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας του στην ομάδα και αναζητεί ήδη το νέο σταθμό της καριέρας του κυρίως στην Τουρκία.