ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1367 φορές

Συνεχίζουν να προκαλούν…!!

Περισσότερο από πέντε ώρες κράτησε στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η απολογία των εμπλεκόμενων στην προ διετίας φερόμενη ως ''χειραγωγημένη'' αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη ΒΕΡΟΙΑ.

Στην απολογία δεν παρέστησαν ο πρώην προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αλλά και ο πρώην παίκτης της, Αλέξανδρος Καλογέρης, ενημερώνοντας ότι ισχύουν όσα έχουν πει στον ανακριτή.

Ωστόσο, αυτό που έκανε αρνητική εντύπωση είναι η δικαιολογία που επικαλέστηκαν στο γιατί δεν παρουσιάστηκαν στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, λέγοντας ότι δέχονται απειλές και τηλέφωνα!! Όλοι γνωρίζουν και ακόμα περισσότερο οι ίδιοι που έζησαν πολλά χρόνια στην πόλη της Βέροιας, ότι κάτι τέτοιο μόνο… αποκύημα της φαντασίας μπορεί να είναι!!!

Πώς δηλαδή ο Γεωργέας πήγε κανονικά να καταθέσει και δεν φοβήθηκε τίποτα, μιλώντας μάλιστα πριν την έναρξη της διαδικασίας με τους πρώην συμπαίκτες του; Πώς άραγε δεν βρέθηκε κανένας να απειλήσει και τον νυν παίκτη της Α.Ε.Κ., ο οποίος σε ερώτηση που του έγινε τόνισε ότι δεν δέχθηκε ποτέ απειλές;

Σημειώνεται ότι ο Γεωργέας ήταν ο μοναδικός από τους μηνυτές που έδωσε το παρών στην επιτροπή και απολογήθηκε, τον οποίο ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι διέψευσαν. Ο πρώην παίκτης της «Βασίλισσας» δήλωσε ότι το ματς το ''έστησαν οι δύο πρόεδροι'' χωρίς φυσικά να έχει στοιχεία γι αυτό που υποστήριξε!

Μετά από όλα αυτά, η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε προθεσμία για υποβολή υπομνημάτων μέχρι τις 10 η ώρα το πρωί της Πέμπτης (02/07) και σύμφωνα με πληροφορίες η οριστική απόφαση θα παρθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας!