ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 827 φορές

Λαναρής: «Κάτι περίεργο υπάρχει…»

Στην κατάθεση που έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/06) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ο Γιώργος Λανάρης, τόνισε ότι διαψεύδει όλα όσα είπε ο Νίκος Γεωργέας.

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε ο πρώην γενικός αρχηγός της ΒΕΡΟΙΑΣ:

«Ήμουν μέσα στο ημίχρονο, σε όλα τα παιχνίδια μπαίνω στα αποδυτήρια. Ψέματα είναι, δεν τους είπα ποτέ να χάσουν με 3-0. Δεν είχαμε κανένα θέμα στο β' ημίχρονο με τον Καλαϊτζίδη. Έδινε οδηγίες, αυτός αποφασίζει τις αλλαγές. Οι δύο αλλαγές έγιναν για λόγους τραυματισμού και η μία για τακτική. Στο πρώτο ημίχρονο η πίεση του Ολυμπιακού δεν καρποφόρησε και στο ημίχρονο τους είπα ότι όσο περνάει η ώρα είναι υπέρ μας.

Αν δούμε τις καταθέσεις συνολικά, θα δούμε ότι κάτι περίεργο υπάρχει. Πήγε ο Μελισσανίδης, ο Κούγιας, κάτι ύποπτο μου φαίνεται. Η ομάδα δεν βγήκε με καθυστέρηση στον αγωνιστικό χώρο. Δεν απομακρύνθηκα από τα αποδυτήρια. Βγήκα με τον Καλαϊτζίδη στον αγωνιστικό χώρο και πήγαμε στον πάγκο. Ο Καφές κάτι ήρθε και είπε στον Καλαϊτζίδη. Δεν ξέρω τι του είπε. Απ' ότι πληροφορήθηκα ο Γεωργέας έκανε παράπονο ότι είχε πρόβλημα γι' αυτό έγινε αλλαγή. Το ίδιο έκανε και ο Καφές. Δεν μπορώ να προσδιορίσω γιατί έπαιξε μέχρι το 67'. Εγώ έχω παίξει τραυματίας σε όλο τον αγώνα».