ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 533 φορές

Σπουδαίο φιλικό για τους Παλαίμαχους της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Καβάλα

Η μεγάλη ποδοσφαιρική μάχη μεταξύ Βέροιας και Καβάλας αναβιώνει την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο Εθνικό Στάδιο Καβάλας! Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας θα μεταβεί στην πανέμορφη πόλη της Μακεδονίας για φιλικό αγώνα, ο οποίος πραγματοποιείται στα πλαίσια του εορτασμού των Ελευθερίων της Καβάλας.

Οι παλιές δόξες των γηπέδων, μετά από μακρά ιστορία αναμετρήσεων, ξανασυναντιούνται στο χορτάρι για να θυμηθούν τις μεγάλες στιγμές που έζησαν ως αντίπαλοι, αλλά και για να ξαναζήσουν τη χαρά του ποδοσφαίρου. Η αποστολή των παλαιμάχων της Βέροιας είναι υπερπλήρης με περισσότερους από 30 συμμετέχοντες, παλιούς ποδοσφαιριστές και παράγοντες, καθώς και δημοσιογράφους. Η σέντρα στις 18:30 στο Εθνικό Στάδιο Καβάλας.

Μέχρι στιγμής δήλωσαν συμμετοχή για να αγωνιστούν οι Λύχνας, Κελεσίδης, Παπατζίκος, Φουλατσικλής, Ελευθεριάδης, Βεζυργιανόπουλος, Σαββίδης, Υφαντίδης, Παγγούρας, Κατσώνης, Σολάκης, Χωματάς, Τσιούχας, Κολεσίδης, Παπαστέργιος, Κεσίδης, Ταντής, Τουτουτζίδης, Μαντσιαρίδης, Μίλης, Κάκαλης και Δέλιος.

Επίσης δήλωσαν συμμετοχή και οι μη μάχιμοι ποδοσφαιριστές όπως οι Θωμάς Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Σπυρίδων, Μπαρμπαρούσης, Χαραλαμπίδης Κώστας.

Παρόντες αναμένεται να είναι οι πρώην παράγοντες Ιωαννίδης Γιάννης, Νίκος Ζεϊμπέκης, Αντώνης και Θεόφιλος Κορωνάς, Καραβασίλης Φώτης κ.α.

Αρχηγός αποστολής ορίστηκε ο Στέργιος Διαμάντης, προπονητής ο Γιώργος χατζάρας και φροντιστής ο Χριστόφορος Πουρσανίδης.

Απέχουν λόγω κωλύματος οι ποδοσφαιριστές Τρούπκος, Παπανώτας, Μελετίδης, Αλεξιάδης και Χωλόπουλος.

Η Αποστολή θα αναχωρήσει στις 3 το μεσημέρι από την καφετερία Παγούρα τέρμα Πιερίων, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6,30 το απόγευμα.   

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας δέχθηκε πρόσκληση για φιλικό αγώνα στο Τορόντο του Καναδά από την ομάδα «Όμηρος», με την οποία είχαν ξανασυναντηθεί προ εικοσαετίας για δύο φιλικά - ένα στη Βέροια και ένα στον Καναδά. Μια πρόσκληση ιδιαίτερα τιμητική, όμως δυστυχώς οι σημερινές οικονομικές συνθήκες λειτουργούν αποτρεπτικά στην πραγματοποίηση ενός τόσο μακρινού ταξιδιού.

Τέλος, προαναγγέλλεται για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ο φιλικός αγώνας στη Φλώρινα κατόπιν πρόσκλησης του Ηλία Σολάκη, τ. ποδοσφαιριστή της Βέροιας και της ΑΕΚ, καθώς και η πρόθεση του συλλόγου μας για έναν αγώνα στη Βέροια με τα αστέρια του ΠΣΑΠ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.